Buna seara, vin si eu din urma cu niste intrebari.
De o buna bucata de vreme m-a apucat dorul sa detin un site care se ocupa de comertul cu software, gen softonic ori deja celebrul softpedia.
Probleme sunt, si inca foarte mari, fiindca eu nici nu stiu mai nimic de informatica, iar cu banii ce pot spune ca nu am de unde sa scot sume exorbitante de cum mi s-a spus, ca ar fi nevoie pentru un asemenea proiect.
Dar sunt optimist si as dori sa va intreb, ce trebuie facut pas cu pas pentru a ma apropia macar de un asemenea site.
In primul rand cum a spus si Clemente se va infiinta o firma.
Ca sa detii o firma - din ce stiu eu pana acum : Trebuie sa te prezinti cu un acord al vecinilor, fiindca nu-mi permit sa-mi deschid o firma cu un sediu nou, asa ca sediul il fac la adresa unde si locuiesc, la o banca unde platesti capitalul social, in jur de 100 euro, apoi un notar se va ocupa de toata hartiile si timbrele necesare, facandu-ti un dosar cu noua firma, ca apoi sa mergi la biroul unic sa inscri in monitorul oficial, firma perfect legala, care mai are nevoie de stampilele protectie muncii si mediului sanitar, sanitar-veterinar si pompierilor, la ce-or folosi numai ei stiu, in fine .., rezultatul in bani a infiintarii unei firme de la a la z este de cam 200 de euro.
Apoi, in cazul meu, se va cumpara un domeniu com. cu hosting - ul inclus pe un an, 20 de euro, iar acum incep adevaratele probleme !!? .., fiindca nu sti de unde sa te apuci, pe ce sa pui mana mai intai.
Se stie doar ca s-a investit 220 euro.
De aici incolo v-as ruga pe voi sa va dati cu parerea ce ar urma sau mai bine zis ce ar trebui sa urmeze ...