nu stiu cine ar face un magazin online profesionist pt 1000 de lei . Incearca la firme mai serioase daca vrei ca viitorul tau magazin sa si vanda.
nu stiu cine ar face un magazin online profesionist pt 1000 de lei . Incearca la firme mai serioase daca vrei ca viitorul tau magazin sa si vanda.
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Ideea de "magazin online profesionist" este data de cerintele de business. Daca acel magazin este doar "o alta metoda de a vinde" atunci foarte probabil ca o platforma open source cu o customizare de template merge. Asta intradevar poate sa coste 1000 de lei.
Daca magazinul respectiv se vrea cu adevarat profesionist atunci ai nevoie de foarte multe lucruri in special in zona de administrare. Ai nevoie de infrastructura hardware, ai nevoie de un crm (built in sau nu) si exemplele pot continua.
Aici poti opta din nou catre o platforma free (gen magento) sau catre una platita.
Totul aici tine de directivele de business.
Depinde ce vrei sa faci cu acel magazin online. Si mai depinde de ce intelegi prin "profesionist". Eu am gasit oferte de magazine online profesioniste si la 2 sticle de vodca in Regie.
Pentru un magazin bun, perturile sunt undeva intre 2 500 si 5 - 7 mii eur.
Poti sa o scoti mult mai ieftin cu un script moca instalat de cineva si un template la 60 de USD (daca nu "de gasit" pe net). Dar atunci nu vei avea un magazin online ci doar un script.
Succes.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)