Cam cat m-ar costa un magazin online profesionist? dar un site de prezentare firma?
Salut,
Am nevoie de un magazin online care sa fie profesionist din toate punctele de vedere. M-am uitat foarte atent in ultima perioada la ofertele de pe Internet. Am vazut ca in general preturile sunt de la 1000RON in sus, cam in medie undeva la 340 euro. Magazinul online ar trebui sa aibe pretul de domeniu .ro si hostingul inclus pe un an macar (cu posibilitate de prelungire), design personalizat, cos de cumparaturi, optiuni plata & livrare, facturare, pagini (despre plata & livrare, cum cumpar, termeni si conditii, politica de confidentialitate), pagina de contact, datele clientului sa imi vina pe e-mail. Eu am folosit in trecut OS Commerce si ZenCart, asa ca am o idee despre ce ar trebui sa comand.
Vreau sa imi spuneti la care firma de webdesign ar fi mai bine sa "merg"? Care au un raport cat mai bun calitate/pret? Deasemenea, daca ati avut intamplari placute sau mai putin placute cu unele firme de webdesign. Nu imi trimiteti oferte de realizare magazin online decat daca aveti o forma juridica si puteti emite factura.
P.S. Acum vroiam sa termin de scris postul meu, dar vreau sa va intreb cam cat ar costa si un site de prezentare firma - nu ceva pretetios, cateva pagini in care sa descrie firma si activitatile ei, produsele de vanzare si serviciile prestate, impreuna cu un formular de contact. Multumesc. Astept raspuns.