Cred ca Rapsodia vinde ceva de genul ...
- prima varianta: o pagina de FB care seamana a baza de date cu niste clieti care vor sa cumpere broderii, un blog care trimite spre acea pagina de FB si niste grupuri care fac aceeasi chestie.
- a doua varianta: o afacere care in MD e nush cum dar trebuie transferata in RO ca sa fie legala pentru cel care vrea sa cumpere. De aia trebuie un magazin, ca sa se poata adiministra comenzile. Ca el asa face, de aia nu poate sa dea scriptul de shop online instalat pt el.
Suna a ceva de genul: Rapsodia (si altii implicati) au dat lovitura cu o afacere in MD, al carei model incearca sa il vanda in RO, cu o forma legala.
Cred ca mai bine ar include si magazinul, chiar daca e pe un subdomeniu, se poate face backup la DB si alte fisiere, se transfera cu totul cumparatorului si uite asa se vinde tot, fara sa mai scrie "vand aia si cealalta, pe aia nu, nici pe astalalta". Cred ca se complica cu pastrarea acelui subdomeniu, din subiectivism: si ce daca e subdomeniu? Ce, subdomeniile ca magazine nu vand?
Probabil ca oferta lui ar suna mai bine asa: vand afacere in MD compusa din: magazin online pe subomeniu, pagina de FB, 2 grupuri si un blog.
Cum vor continua cumparatorii afacerea care acum ruleaza in MD? Nu stiu. Daca vor sa o transfere in RO, iar nu stiu (Desi nu ii vad sensul, intrucat cumparatorii adunati pe FB sunt moldoveni).
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz