Îmi cer scuze dacă nu am postat în categoria corectă(nici nu văd unde altundeva aș putea posta) dar doresc să aduc la cunoștință cât de matură este această fată.
Ei bine, acum o perioadă de timp am achiziționat de la ea un link către un site de filme. Mai este un coleg de aici de pe forum cu care am colaborat pentru același site. Zis, și făcut. I-am efectuat plata, a pus link-ul pe site și totul a fost bine. Dar cum aseară am făcut un pic de mișcare și probabil mi s-au dereglat anumite celule, am zis să mai verific linkurile. Surpriza a fost să constat că ancora era la locul ei dar linkul lipsă - fiind înlocuit cu alt link.
Surpriză mare a fost când am contactat-o pe mes să o întreb ”de ce au fost scoase linkurile” iar răspunsul m-a lăsat mască.
Convorbire messenger : http://postimage.org/gallery/46t6oxb4/cc31ee6f/
Nu mă interesează dacă această persoană este banată sau nu de pe forum, nu mă mai interesează cei 6€ plătiți - să-i fie cu noroc . Mă interesează în principal să vadă o întreagă comunitate ce fel de persoană este și cât de bine își respectă ceea ce zice. Mă supără faptul că în cele din urmă toată vina este aruncată spre mine ( că nu citesc TOS-UL , bla bla bla) în loc să-și recunoască greșeala și să zică verde în față ”Da, dom'ne , am eliminat unele linkuri printre care și al tău. Îmi pare rău, se remediază” . Dar de , este greu să îți recunoști greșeala și să înveți. Mai bine așa.
Numai bine
N.Paul