Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Neseriozitate user Rapsodia

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    439
    Putere Rep
    24

Implicit Neseriozitate user Rapsodia

Îmi cer scuze dacă nu am postat în categoria corectă(nici nu văd unde altundeva aș putea posta) dar doresc să aduc la cunoștință cât de matură este această fată.

Ei bine, acum o perioadă de timp am achiziționat de la ea un link către un site de filme. Mai este un coleg de aici de pe forum cu care am colaborat pentru același site. Zis, și făcut. I-am efectuat plata, a pus link-ul pe site și totul a fost bine. Dar cum aseară am făcut un pic de mișcare și probabil mi s-au dereglat anumite celule, am zis să mai verific linkurile. Surpriza a fost să constat că ancora era la locul ei dar linkul lipsă - fiind înlocuit cu alt link.
    Surpriză mare a fost când am contactat-o pe mes să o întreb ”de ce au fost scoase linkurile” iar răspunsul m-a lăsat mască.

Convorbire messenger : http://postimage.org/gallery/46t6oxb4/cc31ee6f/

Nu mă interesează dacă această persoană este banată sau nu de pe forum, nu mă mai interesează cei 6€ plătiți - să-i fie cu noroc . Mă interesează în principal să vadă o întreagă comunitate ce fel de persoană este și cât de bine își respectă ceea ce zice. Mă supără faptul că în cele din urmă toată vina este aruncată spre mine ( că nu citesc TOS-UL , bla bla bla) în loc să-și recunoască greșeala și să zică verde în față ”Da, dom'ne , am eliminat unele linkuri printre care și al tău. Îmi pare rău, se remediază” . Dar de , este greu să îți recunoști greșeala și să înveți. Mai bine așa.

Numai bine
    N.Paul
    Ultima modificare făcută de N.Paul; 31st March 2013 la 14:24. Motiv: greșeală
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.115
    Putere Rep
    43

Implicit

Ce urat scrie, ziiiii tu? Hai ziiiii!

Urat, ce sa zic. Se pare c-a fost mirosita inca de la inceput, de aia a fost inrosita pe aici (asa-mi aduc eu aminte).

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    38

Implicit

Si eu mi-am luat-o. Desi i-am platit un link pentru 3 luni, dupa o saptamana a disparut

Be careful

Later: s-a intamplat pe alt forum
    Ultima modificare făcută de Vali D; 31st March 2013 la 14:59.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    30
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca se confirma, ar trebui banat userul, pentru ca totusi, n-are nici o luna pe seopedia si deja a dat 2 tepe.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    26

Implicit

Bun. Un om mai putin in lista de mess. Mersi.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    78
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    78

Implicit

sa vedem ce spune si Rapsodia.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.653
    Putere Rep
    27

Implicit

Am multe de spus, dar nu doresc sa o iau de la inceput ca pe arenaweb unde Paul si Perfu sunt moderatori. Daca se va cere si se va permite de catre admini, am sa fac publice toate discutiile nu pe sarite, pot spune doar ca atunci era vorba de peste 400 de euro pierduti din cauza celor doi,acum s-au strans peste 1000 (dar e vina mea caci puteam sa mut reclamele).
    In consecinta pana la aprobarea de la un admin, nu voi posta decat probabil pe blogul meu. Cat despre Vali D, nu cre sa fi fost niciodata o disputa, nici macar legata de link-uri. Chiar am sa verific toata lista de plati de pe paypal.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    32
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Rapsodia, nu ne mai vorbii despre ceea ce ai pierdut tu din cauza nush cui!!!

Spune-ne exact ceea ce a zis Paul si Vali, care este motivatia ta?

Oricum, daca ceea ce spun cei doi, este adevarat (desi nu ma indoiesc de asta), cred ca nu mai ai ce sa cauti pe aici! Foarte urat din partea ta!!!!

Plus de asta, pun pariu ca nu esti femeie, te stiu de pe arena web, esti din Arad (sau jud. Arad). Corect?

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    439
    Putere Rep
    24

Implicit

Rapsodia, chiar te rog să îmi arăți și mie că eu-s vinovat că primești nu știu eu ce clickuri pe adsense. Draga mea(dacă ești), nu mai da vina pe x, y și concentrează-te asupra a ceea ce știi să faci cel mai bine. Nu am dat clickuri pe reclame adsense niciodată de când mă știu, darămite la tine că ”vorba aia” nu aveam nimic cu tine. Deci, te rog eu enorm de mult să nu mai faci afirmații false la adresa mea. Măcar puțin respect sau bun-simț !

Faptul că zici tu că Perfu ți-a dat nșpe mii de clickuri, asta nu înseamnă că tu trebuie să scoți toate linkurile. Odată ce ai încasat acei bani, ar trebui să te preocupe și de finalizarea afacerii...nu doar încasez și apoi nu e treaba mea - e treaba webmasterului. Lucrurile nu funcționează chiar așa.

Numai bine !
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    243
    Putere Rep
    25

Implicit

In citate pur teoretice toti suntem tari , daca ai ceva de spus si nu ai nici o vina de ce nu o faci ? Ca teoretic e cam greu ...

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Am multe de spus, dar nu doresc sa o iau de la inceput ca pe arenaweb unde Paul si Perfu sunt moderatori. Daca se va cere si se va permite de catre admini, am sa fac publice toate discutiile nu pe sarite, pot spune doar ca atunci era vorba de peste 400 de euro pierduti din cauza celor doi,acum s-au strans peste 1000 (dar e vina mea caci puteam sa mut reclamele).
    In consecinta pana la aprobarea de la un admin, nu voi posta decat probabil pe blogul meu. Cat despre Vali D, nu cre sa fi fost niciodata o disputa, nici macar legata de link-uri. Chiar am sa verific toata lista de plati de pe paypal.
    In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Neseriozitate din parte unui utilizator seopedia
    De beatrice88 în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st January 2013, 14:38
  2. Cum pot sa-mi sterg user-ul ?
    De palex1988 în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2012, 10:44

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.