Nu stiu de ce dar presimt ca se termina cu ban
Nu stiu de ce dar presimt ca se termina cu ban
Era clar ca se vor intampla chestii gen o data cu inscrierile libere. Pe mine de fapt ma amuza situatia tinand cont ca e vorba de cativa EUR...
Un sfat: nu mai cumparati link-uri / servicii de la persoane care nu sunt capabile sa scrie cat de cat corect in romana!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tazone, ai un PM cu explicatia. Am mai spus, nu intru in polemici pe Seopedia pentru probleme de pe Arenaweb. Cu Paul si Perfu ma judec in instanta, deci cred ca e suficient pana se va stabili viovatia fiecaruia. Restul le discut in afara forumului Seopedia. A se vdea primele postari de aici, cand m-am inscris.
Tu nu intelegi ideea? Oamenii au platit pentru niste servicii, servicii pe care tu nu le-ai oferit, deci ori:
(1) le returnezi banii pentru serviciul platit
(2) te tii de cuvant si tii link-urile acolo cat au platit.
Calitatea se verifica inainte de a face intelegerea, nu dupa. Eu cand iti vand tie ceva si iti garantez suport pentru chestia aia, maine nu vin si-ti zic "Nu mai am chef sa-ti ofer suport, pa".
Si eu presimt un ban aici, nici nu stiu cum ai trecut de scrisoarea de intentie.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
@ N.Paul si restul.
Daca "teapa" este data pe seopedia, atunci discutia are sens. Daca vb de arenaweb, arenaleilor, sau arenatepelor, nu intereseaza pe nimeni.
Teparii de pe seoepdia, primesc BAN, sau multe rosii. E simplu. Ce fac ei pe alte site-uri, nu sta nimeni sa verifice.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Rapsodia, Vali D = isshmen (pe arenaweb).
Ti-am platit un link pentru 3 luni (pe un blog in spaniola - parca spanish.ablog.ro - care vad ca nu mai merge). Dupa o saptamana link-ul a disparut.
Suma fiind mica, m-am gandit ca nu mai are rost sa ma "disputez" cu tine. Astfel ca am lasat-o asa.
@Tom, aici doar avertizam viitoarele colaborari cu Rapsodia, nimic mai mult. Daca a dat "teapa" pe arenaweb, de ce n-ar da si aici?
Vand Advertoriale (pr 5)
Vali,ai aici un cache de la google : webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FLNTQI2uNR8J:spanish.ablog.ro/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro#axzz2P8Rh7DGj
Cred ca link-ul tau se vede perfect pe 23 martie! Te rog sa nu ma acuzi pe nedrept!
Nu mă pot pronunța în cazul colegului deoarece nu cunosc situația, dar mă pot pronunța în cazul meu.
Unde a dispărut link-ul meu plătit până pe 11.06.2013?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pe 18 ianuarie ti-am platit pentru 3 luni, da? Pe 26 iti trimiteam un mesaj in care iti spuneam ca nu-mi gasesc link-ul. M-ai asigurat ca e acolo, desi, atat eu cat si alti 5 prieteni (din locatii diferite) nu vedeam link-ul.
De atunci am mai cautat de 2-3 ori, si la fel - nu era acolo. De atunci am lasat-o balta.
Acum unde e link-ul?
Ai venit sa ma anunti ca blogul e picat/blocat/inchis si ca nu mai am link acolo? de cat timp e picat blogul?
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)