Vezi Rezultate Sondaj: Cum vi se pare vanzarea lui Rapsodia?

Alegători
60. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Este o aberatie / E teapa / Nu inteleg ce vinde practic

47 78,33%
  • Este o vanzare corecta, e treaba lui ce vinde

13 21,67%
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Voi ati inteles ce vinde Rapsodia?

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu a formulat corect ce pune la vanzare, ce mai trebuie sa faca cumparatorul, date financiare legale pregatite pt cine vrea mi multe informatii. Intr un cuvant: cel mai probabil un fiasco. Trebuie sa anuleze tot si sa "impacheteze" din nou informatia/produsul altfel si ulterior sa o scoata iar la vanzare.
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu votez că vă pierdeți timpul aiurea.

Seriale, pentru toate gusturile, că văd că aveți timpi morți de umplut:

Game of Thrones

Rick and Morty

House of Cards

Breaking bad

American Dad

How I met your mother

Friends

Marco Polo

Mr. Robot

Orange is the new black

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Eu votez că vă pierdeți timpul aiurea.

Seriale, pentru toate gusturile, că văd că aveți timpi morți de umplut:

Game of Thrones

Rick and Morty

House of Cards

Breaking bad

American Dad

How I met your mother

Friends

Marco Polo

Mr. Robot

Orange is the new black
    Am vazut ceva frumos la Pro TV intr-o noapte. Nu prea le am eu cu astea ca nu ma uit de vreo 10 ani decat la documentare, dar ii zicea CSI Miami si era cu unul de inventase un telefon mobil inteligent si o arma cu gloante de se ghidau singure. Ai idee cine era ala si daca chiar exista inventiile respective? Ca tot ma macina si nu gasesc pe youtube serialul.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu e rea intentie, doar e slab intelectual, o gandire in care partea de creier responsabila de logica este in repaus
    Nu cred ca are aceste cifre
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Mulțumesc pentru voturi, am votat si eu varianta "țepar" ca sa fie ok!

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    LE: [B]

Nu cred că e țeapă. Dar cred că este umflat prețul.
    Evident ca e umfalt, de aceea am si cerut un sfat, cu cat s-ar putea vinde "ceva" ( pentru ca habar nu am cum sa-i spun, poate ma lamureste cineva cum trebuia formulat ), mai ales ca am cerut sfatul aici:

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Ca sa nu o mai lungesc, am o chestie care aduce 1200 euro/luna , cu cat sa o vand? Ce sa vand?

Cat oferi?
    Revenind la teapa sunt sigur ca am tras multe tepe pe Seopedia, daca cineva isi doreste banii inapoi astept mai jos explicatiile si motivele + suma care trebuie sa o returnez!

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

- vinde un website related, care altfel n-are legatura cu afacerea
    - nu vinde firma
    Are legatura cu afacerea, 30 - 40 % din clienti vin de pe site, deci are legatura, cel putin in viziunea mea.

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Cred ca Rapsodia vinde ceva de genul ...

- prima varianta: o pagina de FB care seamana a baza de date cu niste clieti care vor sa cumpere broderii, un blog care trimite spre acea pagina de FB si niste grupuri care fac aceeasi chestie.
    - a doua varianta: o afacere care in MD e nush cum dar trebuie transferata in RO ca sa fie legala pentru cel care vrea sa cumpere. De aia trebuie un magazin, ca sa se poata adiministra comenzile. Ca el asa face, de aia nu poate sa dea scriptul de shop online instalat pt el.

Suna a ceva de genul: Rapsodia (si altii implicati) au dat lovitura cu o afacere in MD, al carei model incearca sa il vanda in RO, cu o forma legala.
    Doar 5% din clienti sunt moldoveni, pentru ca pot procura direct din magazinele producatorilor, fara a mai apela la mine, la transfer de bani, etc. Vanzarile sunt in Romaia + restul lumii, inclusic USA si Canada, Italiam Suedia sau Germania.

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Nu a formulat corect ce pune la vanzare, ce mai trebuie sa faca cumparatorul, date financiare legale pregatite pt cine vrea mi multe informatii. Intr un cuvant: cel mai probabil un fiasco. Trebuie sa anuleze tot si sa "impacheteze" din nou informatia/produsul altfel si ulterior sa o scoata iar la vanzare.
    Am spus ca dau detalii in privat, am pus si telefon de Romania pentru zilele in care am stat in tara, am spus ca ma pot intalni face to face cu eventualii clienti, deci ce trebuia sa mai fac? Sa postez date contabile pe net? Daca cinevea dovedea ca am tras teapa si ca nu sunt cifre reale, intelegeam - de ce sa presupui asta far asa verifici?

Mi se pare ca e normal sa scot la vanzare "ceva" care a produs si produce peste 1 k euro lunar, nu e obligatoriu sa o cumpre cineva. Mai repet odata pentru Dan: cum pot sa vand un PFA? Afacerea unui om care are PFA se poate vinde legal? Habar nu am, nu mai sunt in Ro de peste 12 ani, deci poate am facut ceva ilegal, imi cer scuze anticipat.

Intreba cineva de ce nu am dat subdomeniul cu magazinul, pentru ca de cand sunt aici, toata lumea mi-a explicat ca un subdomeniu nu are nicio valoare, deci de ce sa mai insist pe tema asta? Inclusiv Tom , cand a oferit un magazin online pentru site cu trafic, root links etc, a zis ca nu e ok, fiind subdomeniu. Deci? Am tras singur concluzia!

Vanzarea online nu implica stocuri, eu trimit adresa cumparatorului si banii pe marfa, producatorul o trimite. Dar fara un contract cu furnizorul ( preferential ) nu ai cum sa faci "afacerea", pentru ca nu ai marja de profit. Am explicat in postul initial:

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post

furnizori cu pret prefernetial - 50% fata de cel mai mic pret de pe piata, etc. Baza de date clienti - recurenta, etc. ...
    La final cred ca e mai usor sa intrebi persoana ce anume detalii te intereseaza decat sa-l faci tepar, sau sa pui la indoiala niste cifre fara sa ai macar idee daca sunt sau nu reale. In rest cred ca nu are rost sa insist, oricum nu a fost niciun cumparator interesat, deci nu vad rostul mai multor explicatii.

OFF: va multumesc pentru tot ce ati scris cat timp am fost lipsa de pe forum si pentru comentariile la subiect din acest topic din Market!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rapsodia -[sotia]
    De Rapsodia în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th December 2013, 10:58
  2. Neseriozitate user Rapsodia
    De N.Paul în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 31st March 2013, 20:47
  3. Fara inteles!
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 12