Mulțumesc pentru voturi, am votat si eu varianta "țepar" ca sa fie ok!
Evident ca e umfalt, de aceea am si cerut un sfat, cu cat s-ar putea vinde "ceva" ( pentru ca habar nu am cum sa-i spun, poate ma lamureste cineva cum trebuia formulat ), mai ales ca am cerut sfatul aici:
Revenind la teapa sunt sigur ca am tras multe tepe pe Seopedia, daca cineva isi doreste banii inapoi astept mai jos explicatiile si motivele + suma care trebuie sa o returnez!
Are legatura cu afacerea, 30 - 40 % din clienti vin de pe site, deci are legatura, cel putin in viziunea mea.
Doar 5% din clienti sunt moldoveni, pentru ca pot procura direct din magazinele producatorilor, fara a mai apela la mine, la transfer de bani, etc. Vanzarile sunt in Romaia + restul lumii, inclusic USA si Canada, Italiam Suedia sau Germania.
Am spus ca dau detalii in privat, am pus si telefon de Romania pentru zilele in care am stat in tara, am spus ca ma pot intalni face to face cu eventualii clienti, deci ce trebuia sa mai fac? Sa postez date contabile pe net? Daca cinevea dovedea ca am tras teapa si ca nu sunt cifre reale, intelegeam - de ce sa presupui asta far asa verifici?
Mi se pare ca e normal sa scot la vanzare "ceva" care a produs si produce peste 1 k euro lunar, nu e obligatoriu sa o cumpre cineva. Mai repet odata pentru Dan: cum pot sa vand un PFA? Afacerea unui om care are PFA se poate vinde legal? Habar nu am, nu mai sunt in Ro de peste 12 ani, deci poate am facut ceva ilegal, imi cer scuze anticipat.
Intreba cineva de ce nu am dat subdomeniul cu magazinul, pentru ca de cand sunt aici, toata lumea mi-a explicat ca un subdomeniu nu are nicio valoare, deci de ce sa mai insist pe tema asta? Inclusiv Tom , cand a oferit un magazin online pentru site cu trafic, root links etc, a zis ca nu e ok, fiind subdomeniu. Deci? Am tras singur concluzia!
Vanzarea online nu implica stocuri, eu trimit adresa cumparatorului si banii pe marfa, producatorul o trimite. Dar fara un contract cu furnizorul ( preferential ) nu ai cum sa faci "afacerea", pentru ca nu ai marja de profit. Am explicat in postul initial:
La final cred ca e mai usor sa intrebi persoana ce anume detalii te intereseaza decat sa-l faci tepar, sau sa pui la indoiala niste cifre fara sa ai macar idee daca sunt sau nu reale. In rest cred ca nu are rost sa insist, oricum nu a fost niciun cumparator interesat, deci nu vad rostul mai multor explicatii.
OFF: va multumesc pentru tot ce ati scris cat timp am fost lipsa de pe forum si pentru comentariile la subiect din acest topic din Market!

Răspunde cu citat