Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Despre omenie si urmarile ei

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Thumbs up Despre omenie si urmarile ei

Daca tot avem doua subiecte noi, unul deschis de Dan si unul in care Apex se cearta cu colegul [ sau colegii ] ma gandesc ca va provoc si eu la o discutie despre omenie. Iar daca va ajuta cu ceva, puteti da negative, caci vad ca asta a devenit principala noastra problema, ori sa jignim - chiar si in privat pe cineva, ori sa ne aratam cat suntem de smecheri oferind reputatii fara sa ne semnam. Unde s-a pierdut oare omenia, unde sunt zilele cand puteai sa discuti liber despre orice, cu scopul de a invata ceva, de a vedea alte opinii in afara de a ta.

Tom spunea corect - parerea mea - suntem pe un forum de SEO, avem si o sectiune de bar, unde putem dicuta orice, iar alcineva spunea ca am fi un fel de familie - cum imi place sa cred si eu - deci pentru ce sa il faci pe un coleg prost, tampit, daca poti sa nu o faci? Castigi ceva? Nu prea cred, iar forumul asta m-a atras inca de la inceput pentru ca era "curat", fara prostii, fara dreptul de aposta in MArket chestii de genul - nu face banii, etc. Parca era si in regulament, nu mai stau sa caut.

Acum putin despre noii veniti care sar direct la Market, poate se gandesc inainte de doua ori si au rabdare 30 de zile, ca sa nu mai avem zeci de discutii despre iar mi-am luat negative, eu sunt mic - nu stiu nimic. Daca cei vechi ar fi mai "indulgenti" iar cei noi mai putin atrasi de Market, ar merge mai lin intrarea si de ce nu, de multe ori iesirea de pe forum. Nu sunt eu marele filozof, dar cred ca a fi OM e lucru mare, continuarea o stie fiecare. Nu trebuie sa fie oamnei doar membri cu vechime, cei care au pus bazele formulului, care l-au facut ceea ce este azi, ar trebui si ca cei noi sa invete sa respecte pentru a fi respectati.

Se intreba cineva daca e ok sa publici o discutie privata, eu zic ca DA. Un exemplu? Daca cineva iti spune de o spargere, ce faci o tii in privat? Daca scopul justifica publicarea, e clar ca e si legal si mai ales in folosul comunitatii sa stie cine e colegul de langa el. Alfel o sa devenim cu totii un fel de "Anonimus".

In speranta ca veti aprecia ca nu am mai pus link si am pus articolul [neinteresant, dar NA, nu m-am putut abtine - daca stiti bancul cu scorpionul si broasca ] direct pe forum, va las sa va ganditi si sa comentati legat de omenie si daca mai e cumva la moda in 2015!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Esti genul de om care iti face ceva gratis si apoi toata viata iti scoate ochii cu ce ti-a facut.... incerc sa ma feresc de astfel de oameni dar se pare ca esti peste tot in acest forum...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Esti genul de om care iti face ceva gratis si apoi toata viata iti scoate ochii cu ce ti-a facut.... incerc sa ma feresc de astfel de oameni dar se pare ca esti peste tot in acest forum...
    OFF Topic => Ti-am gresit eu cu ceva? CA sa stiu macar despre ce vorbesti, am deschis topicul legat de cele 2 link-uri din el, precum vezi s-au si inchis!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Sa inteleg ca dvs. sunteti parerologul de serviciu, domnule Rapsodia? Cat de sigur sunteti ca eu am jignit pe cineva de pe acest forum? Pentru cunostinta dvs. generala, a merge cu turma nu este mereu una dintre cele mai bune optiuni. V-as recomanda sa nu va mai lasati condus de aparente si sa nu mai emiteti judecati la adresa mea fara a avea probe concrete ca as fi savarsit sau nu asa-zisa contraventie. Si nu va mai consumati atat, viata este prea frumoasa pentru a o pierde cu astfel de lucruri insignifiante.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    forumul asta m-a atras inca de la inceput pentru ca era "curat", fara prostii, fara dreptul de aposta in MArket chestii de genul - nu face banii...
    Din cate imi aduc aminte, in primele tale postari ai incercat sa recomanzi o firma de hosting cu un user care era exact numele firmei de hosting.
    Apoi ai incercat sa ne convingi ca nu ai legatura cu acea firma, care s-a dovedit a fi a ta.

Deci nu prea se leaga.
    Te-o fi atras abia dupa "de la inceput".
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Cand deschideti tot felul de subiecte ganditi-va ca unii citesc forumul prin RSS si ca nu ne face placere sa citim toate rahaturile care va trec voua prin cap.
    Imi cer scuze pentru limbaj.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Apoi ai incercat sa ne convingi ca nu ai legatura cu acea firma, care s-a dovedit a fi a ta.
    Nu era firma mea, daca ai sa te uiti cu atentie, la register la mine e o cu totul alta persoana decat cea cu firma de hosting. O sa caut si o sa-ti arat in privat! Oricum mi-am invatat lectia, am primit pedeapsa, asa e viata!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre SEO, despre Google
    De teodor98 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th June 2013, 18:06
  2. Despre Pfa
    De Pîrvan Marian în forumul Utile
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 27th February 2012, 23:21
  3. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  4. Solutie pentru urmarile unei restructurare de linkuri
    De hogash în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 21:01
  5. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •