Daca tot avem doua subiecte noi, unul deschis de Dan si unul in care Apex se cearta cu colegul [ sau colegii ] ma gandesc ca va provoc si eu la o discutie despre omenie. Iar daca va ajuta cu ceva, puteti da negative, caci vad ca asta a devenit principala noastra problema, ori sa jignim - chiar si in privat pe cineva, ori sa ne aratam cat suntem de smecheri oferind reputatii fara sa ne semnam. Unde s-a pierdut oare omenia, unde sunt zilele cand puteai sa discuti liber despre orice, cu scopul de a invata ceva, de a vedea alte opinii in afara de a ta.
Tom spunea corect - parerea mea - suntem pe un forum de SEO, avem si o sectiune de bar, unde putem dicuta orice, iar alcineva spunea ca am fi un fel de familie - cum imi place sa cred si eu - deci pentru ce sa il faci pe un coleg prost, tampit, daca poti sa nu o faci? Castigi ceva? Nu prea cred, iar forumul asta m-a atras inca de la inceput pentru ca era "curat", fara prostii, fara dreptul de aposta in MArket chestii de genul - nu face banii, etc. Parca era si in regulament, nu mai stau sa caut.
Acum putin despre noii veniti care sar direct la Market, poate se gandesc inainte de doua ori si au rabdare 30 de zile, ca sa nu mai avem zeci de discutii despre iar mi-am luat negative, eu sunt mic - nu stiu nimic. Daca cei vechi ar fi mai "indulgenti" iar cei noi mai putin atrasi de Market, ar merge mai lin intrarea si de ce nu, de multe ori iesirea de pe forum. Nu sunt eu marele filozof, dar cred ca a fi OM e lucru mare, continuarea o stie fiecare. Nu trebuie sa fie oamnei doar membri cu vechime, cei care au pus bazele formulului, care l-au facut ceea ce este azi, ar trebui si ca cei noi sa invete sa respecte pentru a fi respectati.
Se intreba cineva daca e ok sa publici o discutie privata, eu zic ca DA. Un exemplu? Daca cineva iti spune de o spargere, ce faci o tii in privat? Daca scopul justifica publicarea, e clar ca e si legal si mai ales in folosul comunitatii sa stie cine e colegul de langa el. Alfel o sa devenim cu totii un fel de "Anonimus".
In speranta ca veti aprecia ca nu am mai pus link si am pus articolul [neinteresant, dar NA, nu m-am putut abtine - daca stiti bancul cu scorpionul si broasca ] direct pe forum, va las sa va ganditi si sa comentati legat de omenie si daca mai e cumva la moda in 2015!

Răspunde cu citat

Oricum mi-am invatat lectia, am primit pedeapsa, asa e viata!