Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: Teapa Dan Diaconescu - DDJobs.ro

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca ii putem raporta pentru copyright infringement. Are cineva articole copiate si postate pe site-ul respectiv?

Off: Urmatoarele titluri ale emisiunilor lui Dan Diaconescu:

"Ciocoii de la Google au ne-au inchis contul."
    "Deranjati de succesul site-ului Google a schimbat algoritmul"
    "Tutorial: Cum sa scapi de ciocoiul Panda"
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Ideea lui e geniala, dar depaseste limita moralitatii.
    Hai mai... si asta mai e idee geniala? Are doar deschidere la un public nu tocmai asa bun.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

DD asta devine din ce in ce mai nesimtit. Parca nu imi vine sa cred in ce hal ii pacaleste pe astia. Nu imi vine sa cred cum a spalat creierul la aproximativ 1 mil. de romani de au votat dejectia aia de PPDD. Atat OTV cat si partidul lui infect ar trebui interzisee. Nu se poate ca dupa ce sondaje partiale dau 68% Ponta si el 23% tu sa iesi ca un nesimtit pe tv sa zici ca ai 53% si ca ai castigat. Dar cel mai tare m-a socat cum dansau aia in direct la aflarea vestii si cum prezenta el pe televiziunea vietii marea victorie.

Cred ca ar trebui sa ducem o campanie pe online de informare a oamenilor ca nu se mai poate. O campanie impotriva OTV si impotriva acestui personaj sinistru in care sa informam oamenii sa nu se mai lase prostiti.

Auzi si tu televiziunea poporului, iahtul poporului, masina poporului, milionul de dolari al poporului. Nu se mai poate. Imi este mila de saracii oameni care se uita la el ca la Dumnezeu. Le-a spalat creierul in asa hal incat astia sunt in stare de orice pentru mortul asta.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Nichita, mie mi-au copiat cateva zeci de articole. Le-am trimis notificare sa le stearga iar dupa asta au aparut altele la loc. Dupa ce le-am trimis o noua notificare au oprit aprobarea de articole. Acum sunt 7539 de articole in asteptare. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-i acolo...
    Va recomand tuturor sa faceti niste verificari, nu se stie cum va gasiti siteurile copiate cu totul acolo.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu cred ca DD se pricepe la asa ceva (Google AdSense, wordpress...). Probabil cineva i-a propus asta si fara sa stie prea multe din domeniul asta, DD a acceptat. De aici si pana a spune ca DD isi pune reclame pe site ca sa castige niste zeci de euro lunar, e cale lunga.

Cine s-a ocupat de site sigur nu e prea priceput, pare ceva neprofesionist, facut la repezeala. Cu siguranta acea persoana si-a pus codu personal pe unele zone din site.

Vad si coduri de la 2parale in sidebar: http:// event .2parale.ro /events/click?ad_type=banner&aff_code=868b1e93c&....

Ideea nu e rea (sunt siteuri similare si in strainatate) insa nu e pusa bine in aplicare.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Va rog cititi cele doua comentarii de aici: ddjobs.ro/ddjobsinfo-inselatorie/#.UMejQIPG9qg

Ce face televiziunea din oameni...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Va rog cititi cele doua comentarii de aici: ddjobs.ro/ddjobsinfo-inselatorie/#.UMejQIPG9qg

Ce face televiziunea din oameni...
    Ala se da singur de gol....
    Are userul "ho7su".
    Iar daca dai view source la pagina aia, apar codurile lui de adsense :
    googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-ho7su@yahoo.com&format=300x250&...
    Am mai verificai si alte pagini unde e cod adsense, si sunt alte id-uri de client

E usor sa denigrezi pe cineva sau o idee fara sa verifici toate detaliile

Zicea cineva mai sus ca e geniala ideea..... mai verificati siteuri de acest gen in strainatate, sunt o gramada. Nimic nou.
    Problema la astfel de site e ca trebuie sa ai mereu oameni moderatori care sa se ocupe de aprobarea articolelor, doar daca acestea sunt de calitate si originale.

Sa vezi dupa topicul asta cate siteuri de acest gen o sa apara in Romania
    Ultima modificare făcută de Netul; 11th December 2012 la 23:42.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Eu nu am nimic cu ei, sa-si faca 100 de siteuri dintr-astea si sa faca tot romanul "bani pe net", dar sa-mi lase continutul meu in pace. Am vazut acelasi articol copiat si postat de 3-4 useri diferiti, am vazut pagini intregi html copiate direct cu meniuri, bannere si restul si inserate in posturi. Asa ceva e inacceptabil.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Noi le zambim ironic dar oamenii astia stupizi si-au facut televiziuni, s-au adunat, s-au votat si NE CONDUC. Educatia e tot la pamant, bineinteles de la oameni de astia nu putem astepta decat tot genul asta de ”idei geniale” care o sa o mentina lucrurile pe cursul asta, rezulta si mai multi prosti needucati ”de-ai lor” si viitorul ”e asigurat”.
    Site-ul ala e cel mai mic rau pe care l-a facut DD pana acum, la cat de amatorist e facut si nemoderat e usor de pus jos daca nu de altgoritm sigur de reporturile care o sa se adune cu timpul.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Eu nu am nimic cu ei, sa-si faca 100 de siteuri dintr-astea si sa faca tot romanul "bani pe net", dar sa-mi lase continutul meu in pace. Am vazut acelasi articol copiat si postat de 3-4 useri diferiti, am vazut pagini intregi html copiate direct cu meniuri, bannere si restul si inserate in posturi. Asa ceva e inacceptabil.
    Din cate stiu eu (s-ar putea sa ma insel, dar e putin probabil), orice articol copiat de pe siteul tau (si care e detectat corect de google ca fiind copiat de la tine) e echivalent cu un link catre tine. Asa ca nu-ti fa mari probleme
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •