Citesc si ma minunez) Cautati pe google "plan personal de cucerirea omenirii' si cititi .Este foarte tare
![]()
Citesc si ma minunez) Cautati pe google "plan personal de cucerirea omenirii' si cititi .Este foarte tare
![]()
Diaconescu crede ca tot ce zboara se mananca, tipu si-a luat teapa in Gorj singur, bine ca nu a ajuns in parlament, asta ducea tara inapoi cu 20-30 de ani, o sa vedem in urmatoarele saptamani cati din PPDD o sa micreze la partidul STAT.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
LE: Se pare ca ma bate forumul, nu pot pune link-uri in mod text![]()
Ultima modificare făcută de LensFlare; 12th December 2012 la 10:37.
LensFlare, scoate linkurile directe.
Se poate cum sa nu, scoti "http://www" din fata si pui restul. Vezi cum am pus eu mai sus.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
ddjobs.ro/ultima-scrisoare-a-lui-bob-catre-fasui/#.UMhCbOQyJ4Z uitativa aici site-ul este si multi language![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Asta ales a reusit sa isi scrie macar jumatate din teza de doctorat... o sa ne fure da macar speram sa nu ne bage in pamant de tot, de la DD ce poti sa astepti daca e prost de tot? Ne-ar fi fluturat sacii de bani in fata da ar fi zis ca nu-l lasa ciocoii sa ii dea la popor.
Astazi am gasit un articol duplicat pus la mine in director copiat de pe ddjobs
Macar sa faca duplicat cu continut de calitate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
DD probabil a vrut sa faca un site de acest gen infobarrel.com/, doar ca nu exista termen de comparatie intre cele doua... nu inteleg de ce spuneti ca fura si tepuieste omamenii, etc... e doar o alta metoda de a face bani, dintr-un site user adding contentDoar ca site-ul ar avea nevoie de omeni care sa verifice articolele postate sa fie articole de calitate, nu copy paste, etc.... pe infobarrel am prieteni care castiga peste 4000$ pe an.
Mie mi se pare o teapa site-urile de genul Invata acum cum sa faci 99999$ din adsense, Invata cum sa faci bani din propriul site... si tot felul de mari antrepenori care habar nu au nimic legat de online, dar ei se dau mari guru, o gramada de oameni platesc pentru asa zisele servicii, ebookuri, tooluri de tot s*it-ul si nu reusesc nimic.
E clar si evident ca in online se pot face bani, dar e nevoie de munca, determinare, ambitie si mult timp petrecut la calculator.
Si vad cate un banner: afla cum sa treci de la 0 la 2.000 euro pe zi in doar 24 de ore =)) Doamne doamne...
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 12th December 2012 la 11:49. Motiv: gresala
Eu nu vad nici o reclama pe site, din ce vor sa faca bani?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)