Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: eMag joaca tare..

Afișare hibrid

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit eMag joaca tare..

Anul asta se pare ca emag joaca tare. Dupa ce in ultima vreme, in newsletterele lor si in activitatile lor de marketing, am vazut tot felul de tehnici si tactici mai mult sau mai putin subtile, mai mult sau mai putin dure, acum a venit randul uneia din cele mai bune tehnici: mesajele subliminale (vezi deasupra aparatului foto ).

Presimt ca urmeaza sa introduca si ceva din neuromarketing..

emag subl.jpg
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Intotdeauna fetele dezbracate au vandut, nu conteaza ce produs ai si cat de mare e pretul daca ii anexezi si o domnisoara capabila...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Daca le mai citeste cineva...
    M-am dezabonat de la cel cu mere.
    Mere sa le trimita la parinti, daca vor banii mei ma astept la un "dvs".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

La oamenii de rand poate merg fete mai mult sau mai putin goale ... in schimb la cei mai tineri ... la cei din domeniu IT si nu numai ... pretul conteaza ... si daca odata emag avea printre cele mai mici preturi cam la orice ... acuma au cam luat-o pe aratura si sunt destule magazine care ii bat la preturi ( si aici ma refer strict la preturi, nu stiu customer service-ul celorlalte magazine cum e ... nu ca emag-ul nu ar avea momentele lor de durere in ... sau ca alte magazine nu ar avea customer service-ul mult peste emag ) ...

Asta ca sa nu mai zic de promotii ... ca mare parte din ele sunt praf in ochi ... si nu numai la emag ci in general

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ca tot veni vorba de promotii ... doar ca sa dau si un exemplu:

La categoria de tablete, in promotie la eMAG este iPad 4, 64GB, 4G la 4.079 RON si dau cadou o carcasa de protectie de 169 RON care probabil la ei pretul de intrare e sub 90 RON

In schimb pe:
    koyos,ro gasim tableta la promotie la 3249 RON, (koyos,ro/tableta-apple-ipad-new-64gb-wifi-2b-4g-black.html)
    itarena,ro gasim tableta fara nici o promotie la 3648 RON (itarena,ro/Calculatoare/Tablete/Tableta-Apple-Noul-Ipad-Wi-Fi-4G-64GB-White-p129429)
    si la fel si pe it-shirt,ro fara nici o promotie la 3827 RON ( it-shirt,ro/produse/45-laptop-pc/384-tablete/86207-noul-apple-ipad-wi-fi-4g-64gb-white-md371hc-a.html )

Iar cel din urma ( it-shirtu ) stiu ca au personal competent, customer service foarte ok, si asa mai departe ...

deci va astept cu concluzii
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Ca tot veni vorba de promotii ... doar ca sa dau si un exemplu:

La categoria de tablete, in promotie la eMAG este iPad 4, 64GB, 4G la 4.079 RON si dau cadou o carcasa de protectie de 169 RON care probabil la ei pretul de intrare e sub 90 RON

In schimb pe:
    koyos,ro gasim tableta la promotie la 3249 RON, (koyos,ro/tableta-apple-ipad-new-64gb-wifi-2b-4g-black.html)
    itarena,ro gasim tableta fara nici o promotie la 3648 RON (itarena,ro/Calculatoare/Tablete/Tableta-Apple-Noul-Ipad-Wi-Fi-4G-64GB-White-p129429)
    si la fel si pe it-shirt,ro fara nici o promotie la 3827 RON ( it-shirt,ro/produse/45-laptop-pc/384-tablete/86207-noul-apple-ipad-wi-fi-4g-64gb-white-md371hc-a.html )

Iar cel din urma ( it-shirtu ) stiu ca au personal competent, customer service foarte ok, si asa mai departe ...

emag,ro/ipad-generatia-a-4-a-ecran-retina-64gb-wi-fi-negru-md512hc-a/pd/EG4SKBBBM/ Model Procesor:A6X pret 3.43999 Lei iPad generatia a 4-a
    emag,ro/ipad-generatia-a-3-a-cu-wi-fi-4g-64gb-alb-md371hc-a/pd/EB7PTBBBM/ pret 3.54999 Lei
    itarena,ro gasim tableta fara nici o promotie la 3648 RON (itarena,ro/Calculatoare/Tablete/Tableta-Apple-Noul-Ipad-Wi-Fi-4G-64GB-White-p129429)A5X 3648 ron
    koyos,ro gasim tableta la promotie la 3249 RON, (koyos,ro/tableta-apple-ipad-new-64gb-wifi-2b-4g-black.html) A5X
    it-shirt,ro/produse/45-laptop-pc/384-tablete/86207-noul-apple-ipad-wi-fi-4g-64gb-white-md371hc-a.html 3827 RON
    Doar koyos sta bine

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Doamneeeee ... deci avram, fa diferenta dintre modelul care are doar WIFI si modelul care are WIFI si 4G !!!!

Link-ul pe care l-ai dat tu cu ipad la 3439 RON, e modelul fara 4G.

Analiza mea e buna si toate 3 magazinele stau mai bine decat emag !

PS: analiza se face pe produse exact la fel ... nu are rost sa comparam mere cu pere ... adica ipad-uri generatie 3 cu 4 ... sau ipad-uri cu 3/4G cu cele fara 3/4G
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Doamneeeee ... deci avram, fa diferenta dintre modelul care are doar WIFI si modelul care are WIFI si 4G !!!!

Link-ul pe care l-ai dat tu cu ipad la 3439 RON, e modelul fara 4G.

Analiza mea e buna si toate 3 magazinele stau mai bine decat emag !

PS: analiza se face pe produse exact la fel ... nu are rost sa comparam mere cu pere ... adica ipad-uri generatie 3 cu 4 ... sau ipad-uri cu 3/4G cu cele fara 3/4G
    www , emag.ro/ipad-generatia-a-3-a-cu-wi-fi-4g-64gb-negru-md368hc-a/pd/EW2PTBBBM/ ..3.54999 Lei

Ok , doar koyos sta bine ... emagul inca are preturi bune

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[/COLOR]Ca tot veni vorba de promotii ... doar ca sa dau si un exemplu:

In schimb pe:
    itarena,ro gasim tableta fara nici o promotie la 3648 RON (koyos.ro/laptopuri-tablete/laptopuri-tablete/tablete-pc/tableta-apple-ipad-4th-gen-64gb-wifi-2b-4g-black.html)

www, koyos.ro/laptopuri-tablete/laptopuri-tablete/tablete-pc/tableta-apple-ipad-4th-gen-64gb-wifi-2b-4g-black.html 3999 ron
    www, emag.ro/ipad-generatia-a-4-a-ecran-retina-cellular-64gb-4g-negru-md524hc-a/pd/EQ4SKBBBM/ 4079 ron
    astea se compara la pret si koyos are un pret bun ... amandoua au 4g si au sunt de generatia a 4-a . Emagul nu e exagerat de scump
    Ultima modificare făcută de avram; 20th December 2012 la 14:23.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

@Consumatorul - corect, fetele dezbracate vand bine dar aici e putin mai avansata treaba. atat aparatul foto cat si telefonul mobil sunt indreptate spre zona, destul de larga deschisa, zic eu, a domnisoarei, transformandu-le astfel intrun mesaj. deci aici nu mai e vorba doar de o simpla domnisoara. e treaba bine gandita

@ 1nesco - tu oricum nu mai faci parte din noul lor target, deci nu e nicio pierdere. noul target e targetul mixt: cei care cumpara la gramada (ex: telefon mobil + bicicleta + frigider + epilator)

@ StarNET - d-asta am pus si eu imaginea asta. asta e trucul: cresti preturile dar le indulcesti cu cateo fetita goala, praf in ochi ca sa nu se observe miscarea. asa se fac banii frumosi
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

avram ... te rog fii atent si fa diferenta intre ipad generatia a 3-a si ipad generatia a 4-a ... iar odata ce iti dai seama de cele 2 diferente fa diferenta intre ipad generatia a 4-a doar cu wifi si ipad generatia a 4-a cu wifi si 4g !

Preturile care le-am dat prima oara pentru cele 4 magazine sunt exact pentru acelasi model, ipad generatia a 4-a cu wifi si 4g ! Toate 3 magazinele stau mai bine la pret decat emag-ul !

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Prefer sa dau mai multi bani si sa am confortul ca daca se strica produsul, emag imi trimite curierul, apoi primesc produsul reparat sau banii inapoi. Fara alte taxe.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SDS Tool - pentru cei ce joaca triburile
    De GHx în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2008, 17:51
  2. sal'tare
    De Otto în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th May 2008, 21:27
  3. super tare - ce idee super tare !
    De anunturi_gratuite_ro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 20