Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Teapa Dan Diaconescu - DDJobs.ro

Afișare hibrid

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit Teapa Dan Diaconescu - DDJobs.ro

Dan Diaconescu, un Mesia contemporan, salvator al Romaniei, a decis sa ofere 10.000 de locuri de munca.
    Cum asa? A facut un site pe clasica platforma wordpress. Un site cam saracacios in functii, daca luam in considerare ca dispunea acum ceva vreme de cateva zeci de milioane de euro pentru a cumpara Oltchim in numele cetatenilor romani.
    Asadar, sa revenim la oile noastre.
    Cum ofera 10 mii de locuri de munca? Pai, de fapt nu angajeaza pe nimeni, ci doar castiga de pe urma naivilor.
    Mai pe scurt, fiecare user isi introduce codul de adsense, care va fi afisat in interiorul articolului. Cu cat mai multe articole urci pe site-ul magnatului, cu atat mai mari sunt sansele sa castigi ceva de pe urma AdSense sau Emag profit share.

Domnul DAN castiga de pe urma fiecaruia, in sensul ca in sidebar apare reclama contului sau. Practic, pe toate paginile sunt 2 reclame: bannerul omului de rand, naiv, care spera castiguri peste noapte si bannerul din sidebar, foarte profitabil, al administratorului site-ului.

O mare pacaleala.

In felul asta, uite cum creste un site in continut intr-un ritm alarmant. Naivitatea asta e grava.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Stiu site-ul de ceva timp. Oamenii cred ca se vor imbogati
    Marea parte a articolelor... nu am cuvinte.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am modificat titlul articolului. Poate citeste cineva ce se intampla cu asa zisele "locuri de munca / teapa" ale lui Dan Diaconescu.

Oamenii care nu cunosc ce inseamna online-ul se pot lasa usor pacaliti de astfel de indivizi fara scrupule.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

Ideea lui e geniala, dar depaseste limita moralitatii. Este cea mai ieftina metoda de a obtine content in cantitati uriase intr-un timp extrem de scurt. Vad ca se posteaza circa 4-5 articole pe minut, asta inseamna circa 5.000 articole pe zi. E ceva, nu?

Daca facea un singur cont, administrat in cel mai transparent mod si impartea in functie de activitatea pe site castigurile obtinute, atunci nu se mai considera teapa. Altfel.. o poveste spusa frumos pentru pacalit naivii, si pentru a-si umple buzunarul pe seama altora.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

E doar prosteala ieftina ce are ca target un public tinta nu foarte educat si care inghite pe nemestecate "dovezile" legate de asa zisele locuri de munca.

Cred ca Google se poate sesiza in cazul unor rapoarte multiple de scam. Facem si noi ceva in sensul asta?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca Google se poate sesiza in cazul unor rapoarte multiple de scam. Facem si noi ceva in sensul asta?
    Eu sunt impotriva reclamatiilor pentru ca si multi au facut si fac reclamatii impotriva mea.
    Google va detecta problema la un moment dat, este mult continut duplicat si PANDA poate lovi, si userii nerabdatori sa se imbogateasca vor lovi singuri site-ul, vor fi cativa care vor afla de metodele miraculoase de SEO prin care aduce 10.000 de link-uri cu 5Euro si vor trimite catre propriul articol, si PINGUINUL se va imprieteni foarte repede cu ddjobs.

Estimez empiric ca site-ul respectiv are deja peste 10.000 unici zilnic in crestere spre 15.000 (multi telespectatori OTV intra direct pe site si dau si click pe reclame), si in total sa scoata din reclame maxim 1000E lunar (probabil sub 500E), dar la urmatorul update PINGUIN si PANDA va ajunge la sub 1000 unici
    Va rog sa impartiti cei 500Euro lunar prima oara la 2 (jumatate DD jumatate userii) si apoi sa impartiti la 2-3000 autori de articole cel putin.
    Probabil cei foarte norocosi vor castiga 10Euro pe luna si vor putea scoate banii peste 7 luni (cand vor atinge pragul de 70E)

Adsense are toate sansele sa baneze domeniul, pentru ca este si mult continut ce nu respecta TOS
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

smbdstopme este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de impelo Vezi Post
    In felul asta, uite cum creste un site in continut intr-un ritm alarmant. Naivitatea asta e grava.
    Ai dreptate il legatura cu tot ce ai scris, insa te-ai uitat pe acel site timp de 2 minute?

Eu m-am ingrozit!

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cum putem raporta acel site?

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Dl. Dan sta cam prost cu banii. Cred ca si voi ati avut astfel de probleme. Lasati omul sa isi revina financiar si nu ii mai puneti bete in roate. Nu de alta dar poate il bate gandul sa revina in Tg.Jiu si nu v-as dori sa fiti obligati sa ii suportati circul si nesimtirea timp de 40 de zile asa cum am fost noi nevoiti.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Stati linistiti, nu va castiga nimeni nimic. In scurt timp vor ramane si fara conturi de adsense si fara conturi emag si orice conturi isi vor mai face ei. Mai mult de jumate din tot contiunul ala e furat, oamenii aia nici macar sa fure nu stiu, vor sa faca bani dar fara sa munceasca. Uitati exemplu de articol copiat: ddjobs.ro/baile-tusnad/#.UMeVY4PG9qg

Facem ceva in privinta asta? Ne adunam cu totii si incepem sa raportam continutul furat?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    29

Implicit

faceti un tutorial, sa incepem demersul pentru a raporta site-ul.

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •