Postat în original de
Nichita
Cred ca Google se poate sesiza in cazul unor rapoarte multiple de scam. Facem si noi ceva in sensul asta?
Eu sunt impotriva reclamatiilor pentru ca si multi au facut si fac reclamatii impotriva mea.
Google va detecta problema la un moment dat, este mult continut duplicat si PANDA poate lovi, si userii nerabdatori sa se imbogateasca vor lovi singuri site-ul, vor fi cativa care vor afla de metodele miraculoase de SEO prin care aduce 10.000 de link-uri cu 5Euro si vor trimite catre propriul articol, si PINGUINUL se va imprieteni foarte repede cu ddjobs.
Estimez empiric ca site-ul respectiv are deja peste 10.000 unici zilnic in crestere spre 15.000 (multi telespectatori OTV intra direct pe site si dau si click pe reclame), si in total sa scoata din reclame maxim 1000E lunar (probabil sub 500E), dar la urmatorul update PINGUIN si PANDA va ajunge la sub 1000 unici
Va rog sa impartiti cei 500Euro lunar prima oara la 2 (jumatate DD jumatate userii) si apoi sa impartiti la 2-3000 autori de articole cel putin.
Probabil cei foarte norocosi vor castiga 10Euro pe luna si vor putea scoate banii peste 7 luni (cand vor atinge pragul de 70E)
Adsense are toate sansele sa baneze domeniul, pentru ca este si mult continut ce nu respecta TOS
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama