Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Aducerea aminte....

Balazs Adi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2010
    Locaţie
    Spania
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Exclamation Aducerea aminte....

Salut forumisti... o sa rascolesc putin in trecut.. cati dintre voi isi mai aminteste cum am inceput in online? Eram curiosi sa aflam orice noutate in web. Adoram cand reuseam sa rezolv ceva sau sa creez ceva. NU uitam de unde am plecat. Adica de jos.....

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Fiind bar, lobby, imi permit sa fiu offtopic: "cati dintre voi isi mai amintesc"

Ontopic: nu cred ca doar la inceput vrei sa afli orice noutate... sau daca-i asa si ti-a pierit pasiunea pe parcurs, e nasol

Si totusi, care-i rostul topicului?
    Signatura lipsa

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

noapte grea, prea mult alcool?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    noapte grea, prea mult alcool?
    Nu neaparat, e interesanta intrebarea, mai ales pentru cei care am inceput mai de demult, cand lucrurile erau altfel... prin 2006 cand eu umblam cu floppy diskul la sala de net sa imi copiez pt acasa paginile web pe care vroiam sa le studiez mai in detaliu si diversele metode de incepator pentru a face ”bani pe net” gen programele de plata pentru click pe mailuri sau reclame. Apoi am descoperit comertul online si afilierea si deja de aici in colo incepe o alta poveste care nu mai are legatura cu ”inceputul”... Dar erau interesante vremurile alea, era un entuziasm mai aparte, emotia descoperirii unei lumi noi; eh, tineretea...

P.S. Eu is antialcoolic...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Este normal ca odata cu trecerea timpului si acumularea experientei, sa nu mai fie "focul" de la inceput DAR, asta nu inseamna ca nu iti mai place ce faci sau ca nu esti interesat de tot ce misca in zona ta de activitate... Daca e asa, mai bine te orientezi la alt job/activitate, altfel nu va mai trece mult timp si ajungi sa iti displaca sau chiar sa te deranjeze activitatile respective... De aici vine frustrarea, etc si ajungi intr-un punct mort in care nimic nu te mai satisface, nu-ti mai place, etc ...

Imi aduc aminte de "trecut" si de ce sa nu recunosc, de cele mai multe ori ma bufneste rasul... Cum probabil voi avea aceeasi reactie si in 2050 cand imi voi aduce aminte de azi ... E bine sa nu uiti de unde ai plecat si cum ai inceput ...

Imi aduc aminte si de inceputurile seopedia, cu mezei, razvan, krumel, etc, toti eram mai implicati, mai activi, etc ... Apoi na, au venit copii pentru unii, alte responsabilitati, si evident ca activitatea pe seopedia a scazut in intensitate... Asta nu inseamna ca nu ne place inca sau ca nu stim cam tot ce misca pe aici, cel putin pentru mine.
    Ultima modificare făcută de Toto; 16th December 2012 la 12:35. Motiv: cateva greseli de la prea putin alcool... :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit Re: Aducerea aminte....

Eu încă sunt disperat sa citesc tot ce e nou și chiar acum îmi beau cafeaua la bucătărie și stau pe telefon

Îmi sortez Google Reader și citesc tot ce găsesc interesant. Parca sunt mai obsedat de informații decât înainte și mare parte din timp o pierd citind și căutând noutăți Seo , marketing, social media și din nisele care mă interesează.

Înainte nu știam mate lucru despre site-urile pe care le făceam și nu era bine deloc.

Balazs Adi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2010
    Locaţie
    Spania
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

CHiar imi aduc aminte cand aveam statusuri.net si l-am ridicat la prima pagina in google la cautari exacte. Am ajuns la peste 2k unici si nu prea stiam ce se intampla. L-am vandut cu 100 ron haha. Omul din greseli invata cum se zice...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •