Following the Black Hat SEO Traces | Unmask Parasites. Blog. << de studiat, referitor la atacul asupra elenjerie.net (la care eu nu vad codul malitios)
Following the Black Hat SEO Traces | Unmask Parasites. Blog. << de studiat, referitor la atacul asupra elenjerie.net (la care eu nu vad codul malitios)
Trust, but verify.
Dan intreaba, cititorii raspunde (daca vrea):
Vreau sa va dau un link sitewide pe un site cu profil medical. Vrea cineva un asa link contra unui articol pe care mi-e lene mie sa il scriu?
Link-ul trebuie sa fie tot catre un site cu profil medical (eventual ceva de slabit, whatever, da sa fie related)
Trust, but verify.
E bine deep-link catre categoria Sanatate de la Earticole.com? ( Articole Sanatate ) Da-mi pe PM informatiile despre ce articol vrei sa vad intai si eu daca nu-mi prind degetele in scris anumite tipuri de articole (banuiesc ca medical vrei)
M-am inteles cu Cristi. Deci nu mai e valabila oferta cu link-ul sitewide, a profitat el.
Trust, but verify.
Codul malitios nu-l vad nici eu in editor..
Ma intrebam cat ar fi dispus un coleg sa plateasca pentru (sau cat valoreaza) o metoda de facut rost de linkuri dofollow cu ancora la alegere pe pagini cu PR mare, domenii diverse, printre care si .edu.
Metoda completa dar simpla, fara liste de linkuri, fara chestii automate. Metoda e atat de buna incat daca ala care o afla isi da seama singur ca nu e de dat mmai departe)
PS: gata? m-ati intrebat tot ce era de intrebat?
PS2: pe pagina anterioara am raspuns la toate intrebarile ramase din urma
Trust, but verify.
Mai am eu o intrebare. Cand o sa inteleaga lumea ca meta keywords sunt inutile pt seo? Vad ca mai sunt multi care inca mai cred in beneficiile aduse de meta keywords. Eu personal, cred ca un link obtinut dintr-un comment e mai valoros decat meta keywords-urile alea... dar totusi de ce se mai agita lumea cu ele? Mai este o discutie intr-un thread paralel, dar vreau sa stiu parerea ta![]()
Signatura lipsa
@tymbark - parerea mea este ca ele conteaza. La fel cum conteaza si meta-urile dublin core si multe alte prostioare.
Argumente:
1 - daca te uiti in webmaster tools la "fetch as googlebot" o sa vezi ca citeste toata pagina, cu tot ce e pe ea. Chiar daca ACUM e posibil ca metakeywords sa nu conteze deloc, MAINE e posibil ca google sa se razgandeasca. Strica sa le am? Nope.
2- google e intr-o lupta cu celelalte motoare de cautare. Cel putin unul din alea mari foloseste metakeywords (ei stiu pentru ce). Asadar subiectul nu este inchis definitiv. SEO nu se face numai pentru google (sau ma insel eu?), pentru ca s-ar numi google optimization, nu search engine optimization
3 - webmasterii seriosi fac site-uri cu simtul raspunderii, pe cand micii spammeri renunta la tot ce nu e esential pentru ei. Este un indicator suficient de puternic pentru Google. Cand exista metakeywords, acel site este mai ingrijit decat cele care nu au. Daca as fi inginer la google, as da un punct in plus celor care AU metakeywords
4 - metakeywords sunt citite de directoare, comparatoare, agregatoare. Unele le transforma in tag-uri si le afiseaza. In acest caz, chiar daca nu conteaza in mod direct, pe partea indirecta iti aduc beneficii.
Sa mai zic? sau incep sa ma repet?![]()
Trust, but verify.
Dan , de ce imi scad indexarile la Portal de divertisment ?
imi poti da un sfat ceva?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)