Sper ca administratorii forumului sa ma lase sa am si eu topicul meu.
Aici, pe acest topic, imi puteti pune intrebari legate de SEO, SEM, SM, ABS, ESP si va promit ca voi raspunde cat de bine pot.
Puteti sa ma si certati daca nu va place de mine.
Sper ca administratorii forumului sa ma lase sa am si eu topicul meu.
Aici, pe acest topic, imi puteti pune intrebari legate de SEO, SEM, SM, ABS, ESP si va promit ca voi raspunde cat de bine pot.
Puteti sa ma si certati daca nu va place de mine.
Trust, but verify.
Am un site: zonazoster.info. Imi poti spune de ce nu rankeaza?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@matei
Dupa cum stii, Google este inteligent. Se adapteaza constant si intelege care e treaba cu site-ul tau.
1. ai nevoie de MINIM un link puternic, eventual din domeniul medical. Toate linkurile pe care le vad in siteexplorer sunt comentarii nofollow si linkuri de tip spam.
Rezolvare: Scrie un advertorial frumos si util si il punem pe aparateglicemie.info - are PR2 si e din domeniul medical
2. In cod se vede clar ca este un wordpress, iar Google se asteapta ca pe o platforma de genul sa gaseasca ceva mai mult de 3 articole.
Rezolvare: Incearca sa mai scrii cateva articole, chiar si scurte, si pune link-uri intre ele.
3. Nu ai definita limba site-ului, scopul site-ului, nu ai o structura bine definita.
Rezolvare: Fa-l sa arate a site
4. Este over-optimized.
Rezolvare: renunta la a insista pe aceleasi cuvinte cheie peste tot. Incearca sa pui h-uri si pe alte cuvinte din domeniul medical, incearca sa variezi ancorele pentru IBL-uri (macar de fenta asa).
Sfat: e important sa ai si un link EXTERN eventual catre wikipedia cu ancora "zona zoster".
Sper ca ti-am fost de ajutor
PS: sa nu iei ca litera de lege ce zic eu, ca nu's expert. Imi dau doar cu parerea si incerc sa ajut cum pot.
Trust, but verify.
Dane, daca ai timp, arunca un ochi si peste kidsmag.ro - eu stiu ca mai am de treaba la el, dar poate mai sunt si alte probleme de care eu nu stiu.
Din pasiune, fotograf
Felicitari pentru initiativa, Dan. De asemenea, frumos raspuns pt Matei Pacat ca nu se pot da +1-uri
@Matei daca-mi permite Dan sa-mi dau si eu cu parerea, cred ca site-ul tau este penalizat pt simplul motiv ca ai cam multe backlink-uri de pe site-uri in engleza, in conditiile in care site-ul tau este in romana si are doar vreo 40 de backlink-uri momentan. Mai ales ca ai si anchor text-ul zona zoster. Pb este ca ti-ai luat domeniul la inceputul lui august, ai pus repede pe el continutul si pe la mijlocul lui august deja ai postat comentarii pe bloguri in engleza cu keyword-ul respectiv. Nu poti face asa ceva pt un site abia lansat, pt ca poti fi penalizat. Am scris un articol despre cum sa nu faci link building pt un site nou si a prezentat si Krumel recent la TeComm cum sa faci link building pt un site pe .ro...
Signatura lipsa
@matey @tymbark - nu stiu daca este penalizat pentru linkuri, pentru ca nu sunt in cantitate mare. Problema poate fi cea cu limba - nu am stiut sa ma exprim prea bine. Are nevoie de link-uri de pe site-uri romanesti din domeniul medical, si NU link-uri care pot fi interpretate usor drept spammy. Eu zic sa te gandesti ca utilizator, ce ti-ar placea sa gasesti cand cauti informatii despre zona zoster, cum sa fie structurata informatia, etc. Cand o sa merite site-ul din punctul de vedere al utilizatorului, poti fi sigur ca si Google o sa ii acorde o importanta.
PS: nu e penalizat - verifica AICI
@paulpadurariu: wtf is that?? ))
Trust, but verify.
Acolo te-ai cramponat? am scos-o, trebuia sa o fac de ceva vreme, nu era top prioritati, dar daca e atat de deranjanta...
Din pasiune, fotograf
pe o pagina cu 5 postari si text putin ~ 100 cuvinte, care ar trebui sa fie densitatea cuvintelor cheie? (de exemplu: boxe ieftine)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)