Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 65

Subiect: Cititorii intreaba - Dan raspunde

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

Implicit

Bun, dupa ce am dat si o buna reputatie lui Dan, vin cu o intrebare:
    comentariile pe blogurile care au introdus ca sistem de comment Disqus. Verificate cu seoquake se confirma ca ar fi dofollow, comentarii la care se poate introduce (la nume) ancora pe cuvintele cheie, ei bine acele comentarii au oarece relevanta seo ?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Din cate stiu, comentariile disquss sunt (s-ar putea sa ma exprim aiurea, dar atata pot, atata fac) iframe-uri, deci nu prea pot fi indexate de motoarele de cautare.
    Deci, degeaba sunt dofollow, daca nu pot fi indexate.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de paulpadurariu Vezi Post
    Acolo te-ai cramponat? am scos-o, trebuia sa o fac de ceva vreme, nu era top prioritati, dar daca e atat de deranjanta...
    Pai nu m-am cramponat, dar detaliile de genul asta cresc sau scad increderea cumparatorului (care e mai importanta decat capitolul SEO la un magazin online)

Sfat: Contacteaza magazinele afiliate de genul ASTA care cel mai probabil apartin colegilor de forum - si ofera-le un "deal". Daca nu o sa fie de acord cu link-uri sau advertoriale platite, incearca sa cumperi cu totul

Spune-mi la ce cuvinte cheie te-ai gandit si daca si studiat atent "portitele" folosind google keyword tool
    Trust, but verify.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

@Matei, nu e absurd deloc. Crede-ma... uite-te pe pagina 10 pe google si vezi ce rezultate rankeaza... N-au niciun backlink, nu-s optimizate pt asta, sunt doar niste pagini care contin termenul respectiv in titlu si in continut... Tu pe langa faptul ca ai ceva backlink-uri, ai si avantajul de a avea keyword-ul exact in numele domeniului.

Si ca sa vezi ca am dreptate, cauta intre ghilimele termenul "zona zoster" si uite-te pe penultima pagina de rezultate de pe google.ro (mie imi apare pe pag 69). Si ai sa vezi ca site-ul tau este acolo. Daca nu este penalizare asta si e vb doar de backlink-uri putine, eu ma las de SEO

@Dan faptul ca rankeaza dupa numele domeniului nu inseamna ca nu-i penalizat pt keyword-ul "zona zoster" si din cate stiu eu, penalizarile se pot face dupa keyword... eu cel putin asa am intalnit cazuri
    Signatura lipsa

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    pe o pagina cu 5 postari si text putin ~ 100 cuvinte, care ar trebui sa fie densitatea cuvintelor cheie? (de exemplu: boxe ieftine)
    Am gasit AICI un articol foarte interesant pe care ar trebui sa il citesti.
    Din experienta mea, densitatea in procente nu este importanta. Mult mai important este cum structurezi textul. In fiecare paragraf ar trebui sa ai "boxe ieftine", iar fiecare paragraf ar trebui sa aiba minim 100 de cuvinte. Daca in prima si ulitma propozitie ai expresia respectiva, te ajuta. Ideal este ca intr-un text suficient de lung (300 de cuvinte sa zicem) sa ai si un link extern cu o ancora asemanatoare (ex: boxe foarte ieftine) catre un site cu autoritate. Astfel, Google isi va da seama ca tu vorbesti despre boxele tale ieftine, dai si referinte catre altii, deci automat cu asta te ocupi si informatia pe care o prezinti e relevanta.

Raspunsul strict la intrebarea ta: o singura data "boxe ieftine" la fiecare 100 de cuvinte ar trebui sa fie ok.

@tymbark - ai dreptate, eu ziceam ca site-ul in sine nu e penalizat. Dupa cuvintele astea e clar ca se intampla ceva. Am mai cautat si alte expresii prezente pe prima pagina a lui zonazoster.info si la fel, nu apar in primele rezultate. Este posibil sa nu fie penalizat, ci doar sa rankeze foarte prost
    Trust, but verify.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut Dan, de elenjerie.net ce poti sa imi zici, ce ar mai trebui facut?
    Ultima modificare făcută de Popa Flavian; 19th October 2011 la 15:03.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    @tymbark, exista o steaua jos in stanga postului (sper ca nu nimeresti report-ul ) si de acolo se poate adauga reputatie peste tot
    Sin in dreapta sus: Evalueaza acest subiect
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @tymbark - ai dreptate, eu ziceam ca site-ul in sine nu e penalizat. Dupa cuvintele astea e clar ca se intampla ceva. Am mai cautat si alte expresii prezente pe prima pagina a lui zonazoster.info si la fel, nu apar in primele rezultate. Este posibil sa nu fie penalizat, ci doar sa rankeze foarte prost
    Din proprie experienta, pot spune ca este vb de o penalizare. Am patit la fel pentru un site nou, pentru care postasem comentarii pe bloguri in engleza, desi site-ul era pe alta cultura si la fel, pt keyword-ul principal eram pe penultima pagina. Tot din proprie experienta, zic ca se poate rezolva cu cateva Reconsideration Requests din Webmaster Tools, dar mai multe, nu doar una. Mie mi-a revenit site-ul undeva pe pag 3-4 dupa ce am trimis 3 requesturi la ei, desi de fiecare data imi ziceau ca totul e ok si nu este nicio penalizare manuala. Din pacate, aceeasi tehnica nu a mers pt alte site-uri. Mentionez ca e vb de niste site-uri pe care fac teste, deci nu-mi pasa ca rankeaza pe prima pagina sau nu...

@Matei s-ar putea rezolva daca ai sa continui sa adaugi continut bun, unic si sa incerci s-o iei mai usurel cu link-urile si pe cat posibil sa obtii link-uri de la site-uri cu autoritate, cum zicea si Dan Apoi, trebuie sa ai ceva rabdare, macar vreo 1-2 luni. Patience, my friend, is the key of success

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Sin in dreapta sus: Evalueaza acest subiect
    Am gasit. merci, desi asta-i per subiect. Eu voiam sa-i dau lui Dan direct, dar oricum, ideea e aceeasi
    Signatura lipsa

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

te poti uita si peste Portal de divertisment ? avea 600 si ceva de pagini indexate acum a scazut la 500 si ceva.

ceva sfaturi te rog.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Bun, dupa ce am dat si o buna reputatie lui Dan, vin cu o intrebare:
    comentariile pe blogurile care au introdus ca sistem de comment Disqus. Verificate cu seoquake se confirma ca ar fi dofollow, comentarii la care se poate introduce (la nume) ancora pe cuvintele cheie, ei bine acele comentarii au oarece relevanta seo ?
    Daca dezactivezi javascript-ul in browser, ai sa vezi ca nu mai apar comentariile disquss. Totusi, am vazut ca opensiteexplorer le arata ca backlink-uri, si la fel si yahoo site explorer... Nush daca Google le vede sau nu. Asta ar putea confirma careva care a postat comentarii pe astfel de bloguri si sa vada daca sunt afisate in Google Webmaster Tools, desi nici acolo nu sunt afisate toate backlink-urile si multe dintre ele sunt eronate. Eu personal nu ma chinui cu bloguri care au disquss instalat. Tu faci cum consideri, desi ti-as sfatui sa nu le folosesti pt SEO...
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Egazda nu mai raspunde la tichet ?
    De alias74 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd March 2011, 12:43
  2. Nu pot raspunde la posturi sau adauga posturi
    De ntbv în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th January 2011, 15:25
  3. Matt Cutts raspunde unei intrebari puse de un roman
    De evolution în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12