Rezultate 1 la 10 din 65

Subiect: Cititorii intreaba - Dan raspunde

Afișare hibrid

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Felicitari pentru initiativa, Dan. De asemenea, frumos raspuns pt Matei Pacat ca nu se pot da +1-uri

@Matei daca-mi permite Dan sa-mi dau si eu cu parerea, cred ca site-ul tau este penalizat pt simplul motiv ca ai cam multe backlink-uri de pe site-uri in engleza, in conditiile in care site-ul tau este in romana si are doar vreo 40 de backlink-uri momentan. Mai ales ca ai si anchor text-ul zona zoster. Pb este ca ti-ai luat domeniul la inceputul lui august, ai pus repede pe el continutul si pe la mijlocul lui august deja ai postat comentarii pe bloguri in engleza cu keyword-ul respectiv. Nu poti face asa ceva pt un site abia lansat, pt ca poti fi penalizat. Am scris un articol despre cum sa nu faci link building pt un site nou si a prezentat si Krumel recent la TeComm cum sa faci link building pt un site pe .ro...
    Signatura lipsa

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Felicitari pentru initiativa, Dan. De asemenea, frumos raspuns pt Matei Pacat ca nu se pot da +1-uri

@Matei daca-mi permite Dan sa-mi dau si eu cu parerea, cred ca site-ul tau este penalizat pt simplul motiv ca ai cam multe backlink-uri de pe site-uri in engleza, in conditiile in care site-ul tau este in romana si are doar vreo 40 de backlink-uri momentan. Mai ales ca ai si anchor text-ul zona zoster. Pb este ca ti-ai luat domeniul la inceputul lui august, ai pus repede pe el continutul si pe la mijlocul lui august deja ai postat comentarii pe bloguri in engleza cu keyword-ul respectiv. Nu poti face asa ceva pt un site abia lansat, pt ca poti fi penalizat. Am scris un articol despre cum sa nu faci link building pt un site nou si a prezentat si Krumel recent la TeComm cum sa faci link building pt un site pe .ro...
    Ma indoiesc ca e penalizat, sincer. Ar fi absurd.
    Cred ca pur si simplu nu are cum sa rankeze, momentan, datorita lipsei backlink-urilor, dar si a continutului.
    Merci, voi tine cont de sugestiile voastre.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Egazda nu mai raspunde la tichet ?
    De alias74 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd March 2011, 12:43
  2. Nu pot raspunde la posturi sau adauga posturi
    De ntbv în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 27th January 2011, 15:25
  3. Matt Cutts raspunde unei intrebari puse de un roman
    De evolution în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12