ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
Trust, but verify.
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 20th May 2015 la 22:15.
Iti raspund aici, ca sa nu iti mai poluez topicul: Banuiesc ca te referi la aceastea :Ofer gratuit mai multe articole pe nisa dating, relatii, iubire , pentru ca din cate imi amintesc, a fost singura "colaboarare" ca sa ii spun asa. Si crede-ma, daca as fi stiut ca pentru tine aceste articole oferite gratuit vor naste o datorie imperativa, pentru care imi vei scoate ochii mai tarziu, m-as fi lipsit.
Iar vis a vis de audit, daca nu ma insel, ti-am zis ca ti-l voi face in masura in care voi avea ceva timp liber. SI ti-am mai zis, daca imi aduc aminte, un lucru pe care il spun tuturor celor care imi solicita ajutorul:" Am programul foarte ocupat si nu de putine ori uit, fara rea intentie. Tine-te de capul meu si adu-mi aminte! "
Iti pregatisem o replica pe masura, dar deja ti-am acordat mai multa atentie decat meriti.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robert din partea mea ar fi ramas asa cum e, dar tu ai inceput sa te bagi in seama, sa nu o iei personal, nu am nimic cu tine sau cu cineva de pe forum. Articole nu ai primit doar tu, ci mai multa lume... deci nu a fost intentia mea sa fac pe cineva sa se indatoreze la mine. Adelin de exemplu a primit articole gratis, dupa a primit si un advertorial gratis, pe un site care l-am cumparat de la el si multe altele, deci chestia cu indatoria e doar in mintea ta. Mie nu-mi plac oamenii care nu se tin de cuvant, atata tot. Am inteles nu ai avut timp liber, poate nici chef sa faci munca caritabila, nu e nici o problema. Eu nu am vrut sa te stresez si sa-ti tot zic, hai, hai, hai facem auditul ala... eu cand zic ceva imi scriu pe foi, pe pereti sa nu uit, oricat de neansemnat ar fi acel lucru. Ideea e ca imi pare rau ca am avut aceste divergente, mai zic odata sper sa nu o iei personal si nu cred ca o vei lua, pentru ca nici tu nu ai inceput ca un copil, cum nici eu nu am facut-o... cu negativele. O saptamana frumoasa![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)