ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
Versiune printabilă
ne scuzati sefu. numa sa nu ne taiati din salariu.
Iti raspund aici, ca sa nu iti mai poluez topicul: Banuiesc ca te referi la aceastea :http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...tml#post299307 , pentru ca din cate imi amintesc, a fost singura "colaboarare" ca sa ii spun asa. Si crede-ma, daca as fi stiut ca pentru tine aceste articole oferite gratuit vor naste o datorie imperativa, pentru care imi vei scoate ochii mai tarziu, m-as fi lipsit.
Iar vis a vis de audit, daca nu ma insel, ti-am zis ca ti-l voi face in masura in care voi avea ceva timp liber. SI ti-am mai zis, daca imi aduc aminte, un lucru pe care il spun tuturor celor care imi solicita ajutorul:" Am programul foarte ocupat si nu de putine ori uit, fara rea intentie. Tine-te de capul meu si adu-mi aminte! "
Iti pregatisem o replica pe masura, dar deja ti-am acordat mai multa atentie decat meriti.
Robert din partea mea ar fi ramas asa cum e, dar tu ai inceput sa te bagi in seama, sa nu o iei personal, nu am nimic cu tine sau cu cineva de pe forum. Articole nu ai primit doar tu, ci mai multa lume... deci nu a fost intentia mea sa fac pe cineva sa se indatoreze la mine. Adelin de exemplu a primit articole gratis, dupa a primit si un advertorial gratis, pe un site care l-am cumparat de la el si multe altele, deci chestia cu indatoria e doar in mintea ta. Mie nu-mi plac oamenii care nu se tin de cuvant, atata tot. Am inteles nu ai avut timp liber, poate nici chef sa faci munca caritabila, nu e nici o problema. Eu nu am vrut sa te stresez si sa-ti tot zic, hai, hai, hai facem auditul ala... eu cand zic ceva imi scriu pe foi, pe pereti sa nu uit, oricat de neansemnat ar fi acel lucru. Ideea e ca imi pare rau ca am avut aceste divergente, mai zic odata sper sa nu o iei personal si nu cred ca o vei lua, pentru ca nici tu nu ai inceput ca un copil, cum nici eu nu am facut-o... cu negativele. O saptamana frumoasa ;)