up-down
up-down
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Se pot crea sit-uri si pachete speciale de gazduire diferentiate ca pret si continut multimedia pentru XXX de noapte si de zi.Ca noaptea cine naiba intra? Sau, pentru dubiosi, hosting de noapte.
Pe siturile XXX gazduite pe timp de zi intra cei ce muncesc la birou si stau in fata pc-ului toata ziua si doresc cateva momente de "relax".
Astfel de persoane au locuri de munca bine platite deci isi permit tarife marite.
Pe sit-urile XXX gazduite pe timp de noapte intra cei ce muncesc in agricultura si constructii.
Aceste persoane muncesc in natura toata ziua si doar noaptea au timp de pc si net pentru a se "relaxa" .
Lucrand in agricultura sau constructii se castiga mai putin dar exista si alte gusturi si preferinte fata de cei de la birou.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ultima modificare făcută de IulianC; 1st December 2013 la 02:52.
Vand caramida* la bucata:
* caramida = smartphone
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Pana la urma ... ori tocmai ori itunes? De unde cumparati? Si ce alegeti sa cumparati? Calculatoare ... salam ... ce ???
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Salut Dan,
Merci,
A cata oara crezi tu ca e?
Eram/am fost aici si inainte de ender.
Spre rusinea mea nu am reusit sa nu supar de fiecare data pe cineva incat sa nu-mi i-au ban, de obicei in minute.
PS: S-au c-am epuizat optiunile pe acest forum, asa ca va salut inca o data, nu stiu daca o sa mai am ocazia sa fiu aici.
Nu cred ca sunt prea diferit de voi, din contra, probabil avem multe in comun. In schimb, momentele cand am scris aici, au fost cu siguranta gresite.
Life it's complicated.
Florin
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)