Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Misto extensia bolgspot.com
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Dar ce e ma aici, gunoi? Crezi ca poti posta cand vrei, ce vrei? Ia dute ma si posteaza pe alte forumuri, cand vrei offtopic.
------------------------------------------------------------------
Ontopic: are si avram dreptatea lui. Nu poti conditiona o donatie, pe niste vanzari, vanzari la care nu ai control. Eu cresc maine preturile cu 100% si donez 25% din vanzari. E simplu si "da bine la imagine", macar sa cumpere cineva. Iar daca nu am stoc, am retur, etc. incepe o joaca urata despre anulare comisioane si chiar donatii.
Nu zic ca se intampla, dar nu sta nimeni sa-si bata capu'. Nu e mai simplu, sa donam efectiv o suma de bani si fiecare ii produce cum vrea?
Eu am donat fara sa cer nimic acum, oricum nu am inteles pentru ce donez si ce primesc, dar donez din obisnuita. Ce primesc? Nu prea e relevant, gestul conteaza.
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd December 2013 la 18:22.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ultima modificare făcută de Nichita; 3rd December 2013 la 18:48. Motiv: Mi-am amintit de @haos
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunt multe lucruri care ar putea fi rezolvate mai simplu. Din ce vad eu, genul asta de campanii se practica si la nivel mai mare, iar banii ajung la SMURD, la spitalul de copii Marie Curie and so on. Nu cred ca e o problema atunci, nu? Cumperi Dorna doar pentru ca doneaza 1% din vanzari nu stiu carei organizatii sau pentru ca iti place respectiva apa plata? La fel si in cazul Gillette si in cazul tuturor produselor din care se aloca un anume procentaj pentru o cauza nobila.
In plus, eu nu ma refeream la campania la care Marius este affiliate manager, ci mai degraba la discutiile care au avut loc despre fapte bune in ultimul timp.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)