Postat în original de
Claudyou
"Acest bid este pentru vorbitorii nativi de limba romana si presupune scrierea unui
mini curs in limba romana despre
SEO (Search Engine Optimization)."
Daca ma simteam in masura sa scriu un astfel de mini curs cu siguranta o faceam, nefiind, am zis ca poate ajut pe cineva care poate sa o faca, pe cineva care va reusi chiar si in doua zile sa redacteze un astfel de curs si sa castige licitatia.
Pai asta ziceam si eu, cat de greu este sa faci un mini curs de minim 10.000 cuvinte?
Sunt doar 10 capitole, despre acest SEO, personaj pe care multi doresc sa il citeasca. Cred ca cel mai mini curs pe care as putea sa-l scriu, ar avea undeva la 20-30.000 cuvinte si cu siguranta ar ramane multe detalii nescrise. Video? cam 10 ore de video, pentru ca obosesc, dar pentru episodul pilor, 10 ore este acceptabil.
Cat de greu este sa faci un mini curs despre acest personaj SEO?

Postat în original de
kleampa
nu foloseste nimeni serviciile unui designer profi?
Ba da, normal. Doar ca totul se rezuma la reactia fiecarui client, cand primeste oferta de(cu) preturi!
Tu vrei design pentru un portal ((organizat frumos pe layere) in urma unui wireframe deja existen). Cate pagini sa aibe? 20-30? Munca de 3-4 saptamani. Minim, Freelancer = 1000+, firma = 2000 + (daca nu au nimic de facut, imposibil daca sunt buni). Perioada (preturile) creste in functie de calitate si modificari.
Sa zicem un pret de 3000 euro. Cine da banii astia in Romania? Doar pe design?

Eu am muncit pentru un k-oleg de pe forum 3 saptamani la un magazin, dar exact cand am terminat eu munca, au anulat proiectul
Daca are cineva bani de un super magazin, pm me.
off: @ valiD, Ma doare burta de ras ma
))))))))))))))))))) E de la Black friday? Din Mall-ul de pe plaja din Orsova?
Ultima modificare făcută de Tom; 2nd December 2013 la 00:41.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.