Postat în original de
midanius
Salutare, m-am gandit sa deschid un nou subiect, legat de calatorii, in care sa impartasim cu ceilalti membri, impresii din calatoriile noastre.
Eu am ajuns anul acesta la tara numarul 43 pe care o vizitez.
Ultima calatorie am facut-o in china in Guangzhou, un oras incredibil, cu o populatie de peste 12 milioane de locuitori. Pot spune ca acesta calatorie mi-a schimbat total viziunea despre aceasta tara si locuitorii ei. Orasul pe care l-am vizitat este inconjurat de mii de fabrici, din acest motiv, in Guangzhou gasesti orice iti doresti, chiar si un pod asemanator cu podul basarab din Bucuresti. Este un paradis al cumparaturilor, cam tot ce se poate vedea pe alibaba se gaseste aici. Mancarea este foarte buna si interesanta, oamenii sunt in general amabili, dar nu vorbesc engleza, traficul la ore de varf e sinucidere. Mi-a placut in mod special seara, cand toti zagrie nori erau luminati, iar dupa ora 22 e nebunie pe strazi , mii de oameni ies pe strada si vand tot felul de produse. Revin cu impresii din calatoriile de anul acesta.
Ataşament 3034
Mirific. Cat de frumos poate fi un oras cu 12 milioane de locuitori, incojurat numai de fabrici?

sau mai in detaliu:

Postat în original de
kleampa
Inedit pentru mine anul asta a fost la Europa Park in Germania unde am m-am dat pt prima data intr-un rollercoaster care te invarte 360 grade (te da peste cap)
Ataşament 3035
Inseamna ca nu ai ajuns pe la noi, la balciul de la Curtea de Arges:

Alex Dumitru, tu ai butonul asta pe forum?

Alex o sa posteze cel putin 6 posturi, inutile, tampe si consecutive, ca sa ne demonstreze ca este activ pe forum.
Nu mai bine il ajuti pe:

Postat în original de
Ionut123
Va rog si eu frumos as vrea sa mi se schimbe userul in Ionut Cosmin Marius Cristian Ciprian Tudor Dorin Sorin Vasile
Care e numele mic?
Ultima modificare făcută de Tom; 16th December 2013 la 00:11.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.