))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Permite-mi, cu voia ta, sa nu fiu de acord cu tine ... Nu mi-as promova afacerea pe "rekkin.ro" sau "rekkin.com", mai ales daca ea s-ar adresa publicului din Romania, nici daca mi-ai da tu tot bugetul pentru promovare. Ai mai pus si 2 x "k", care personal ma duce cu gandul la "kaka". Chiar m-ai facut curios: de ce ai alege "rekkin" in loc de "rechin" pentru un business oarecare din Romania?
La Reghin se fac viori faine ... Ar merge sa faci o vioara cu fata de rechin! Suna brandy!
Ar trebui sa apara pe piata noi specii de balti, lacuri, animale ... ferestre, fructe ... Una peste alta, poti face brand cam din orice, pe orice nisa. Depinde cat de inteligent esti, dar si ce fel alegi sa te promovezi. Totul tine de strategia de marketing pana la urma.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Caut cu jingle.ro.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Asa ma, puneti paie pe foc ... Bag de seama ca vreti sa ma vedeti cum dorm in gradina blocului intr-o cutie de Samsung![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Speranta moare ultima![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)