Dan, ai inteles foarte bine la ce ma refer concret ... Vorbesc cat se poate de serios despre acest caz. Iar tu stii asta prea bine. Nu stiu daca mai are rostul sa divagam aici, in acest thread. Ar trebui sa discutam asta in thread-ul corespunzator sau mai bine, face 2 face. Si nu fac referire doar la tine, pentru ca am mai primit ceva mesaje prin PM de la useri interesati de propunerea mea.
Nu vreau sa fiu nici ofensiv si nici defensiv, nu asta e esenta. Raman la ceea ce am sintetizat mai sus: daca vrem sa facem un bine, il facem. Si da, urmarim tot: de unde pleaca donatiile pana unde ajung. Da, stabilim impreuna prin vot (democratic), ca doar asa se procedeaza corect, care este cauza pe care dorim sa o sustinem si cam asta ar fi pentru moment.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Fireste ca fiind un forum si mai ales un topic liber, putem divaga, putem discuta, putem orice (fara sa ne injuram).
Sa iti zic de ce ma intereseaza sa aflu motivatia (i-am spus esenta, dar voiam sa intreb care e motivatia) - pentru ca am participat la campanii caritabile si am vazut ca treaba asta cu "hai sa ajutam si noi pe cineva" se termina prost. Recunosc, se paote termina si bine, dar avand oarecare experienta, nu vad cum. Poate in teorie...
Daca motivatia e "hai sa facem pe cineva sa zambeasca" iti spun sincer ca mai bine mergem si le spunem bancuri. Eu as vrea sa vad din partea cuiva o idee BUNA de ajutat. La care fireste, as participa cu placere si as implica si oameni care pot dona mai mult.
Stii, e ca diferenta intre "vreau si eu sa am site ca am auzit ca e bine" si "am o idee, vreau s-o pun in aplicare". Adica stii si tu foarte bine directia in care trebuie sa mearga lucrurile, de la primul pas pana la ultimul. Daca incepi pe la mijloc, apoi te intorci la primul pas si apoi o dai repede spre final nu iese bine.
Si acum sa ma repet, ca sa fie clar - vorbesc din experiente personale, nu din carti sau din auzite.
Trust, but verify.
Sa iti zic de ce ma intereseaza sa aflu motivatia (i-am spus esenta, dar voiam sa intreb care e motivatia) - pentru ca am participat la campanii caritabile si am vazut ca treaba asta cu "hai sa ajutam si noi pe cineva" se termina prost. Recunosc, se paote termina si bine, dar avand oarecare experienta, nu vad cum. Poate in teorie...Eu zic ca ideea de a merge cineva de incredere de pe forum personal e cea mai buna! Direct la batrana - batran - copii - un cadou cumparat e mai bun decat o suma de bani - iar inmanarea personala face "toti banii"!Daca motivatia e "hai sa facem pe cineva sa zambeasca" iti spun sincer ca mai bine mergem si le spunem bancuri.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Maine este ziua mea, deci mai aveti putin timp sa beneficiati de reducerile BF. Accept orice cadou, fara plata ramburs.
Fara cartofi si morcovi!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)