Da-te ma jos de acolo
![]()
Repet, foarte probabil. Nu sunt gamer, deci nu sunt atras de astfel de placi.
Dar nu mai compara cu "out of stock" din romania, pentru ca nu face nimeni update de pret. Pretul placii a fost scazut la 600 euro de producator (scrie pe toate forumurile), iar newegg o avea la 579$ inaninte de "DISCONTINUED". Crezi ca a ajuns si in Romania email-ul cu price drop? Si toti s-au apucat sa scada preturile? Cu siguranta NU
E destul sa citesti prima pagina din Google, sa observi ca pretul este undeva in jurul lui 700 usd in us si 600 euro in Europa, pentru cei care mai au stoc. Cei care nu-l scad, nu vor sau nu au produsul, implicit nu au update de pret. Toate preturile sunt scazute destul de mult, pentru ca nu se mai fac, apare seria noua (asta am citit). Toate articolele sunt din august, iar noi suntem in noiembrie.
Daca eram gamer, stiam exact cat costa sau cat merita. Dar ca shopper de profesie, consider ca oferta este BUNA, dar nici pe departe atat de buna pe cat pare. Este o oferta BUNA, dar nu de BF. Daca tot anul sunt "reduceri", ma astept de BF la altceva, altfel de ce am aveam BF, daca reducerile sunt similare cu restul anului?
Daca tot sunt gamer, citeam cateva articole (10 min mi-a luat) si observam ca placa are probleme, nerezolvate inca si ca investitia nu se merita, mai ales ca sunt de prefrat 2 placi ce ofera performante mai bune, la pret mai mic (pachet). Daca totusi imi doresc cea mai buna placa la ora asta, atunci DA, este o oferta BUNA.
In concluzie. Oferta este BUNA, merita pentru un gamer cu bani, dar comparatia cu preturile "out of stoc" si cu siguranta ne-actualizate, este gresita. Daca tot comparam preturi, ar trebui sa o facem corect, cand recomandam un produs (fara interes). Daca era o placa de 300 ron poate intelegeam, dar pentru o placa de 2300 ron, ma astept la o analiza de cel putin 10 minute, daca nu cumva avem zilnic 23 mil de cumparaturi si nu conteaza ce si cat costa.
Este acelasi gen de oferta ale site-urilor de fashion. Colectii de acum 3 ani, pretul se compara, cu pretul de acum 3 ani, fara sa se specifice ca acele produse NU se mai fabrica (vand) si pretul lor a scazut foarte mult. Daca s-ar spune asta, plus multe alte detalii (defecte, colectie cu vanzari slabe, etc) atunci NU ar mai exista site-urile de ofertefashion si ar devenii doar un site-uri care vinde chinezarii, fara brands recunoscute, dar cu branduri inventate. Sunt peste 100 in ro!
Ultima modificare făcută de Tom; 24th November 2013 la 16:12.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Putem avea o discutie interesanta pe tema asta.
Eu de exemplu n-as ajuta "la intamplare", doar pentru ca simt eu ca trebuie sa ajut pe cineva. Nu cred in ajutatul random, ci mai degraba in cauzele de care ma simt apropiat.
De exemplu, in cazul de fata, strangem o suma de bani si apoi discutam ce facem cu ea? Cine decide daca oamenii respectivi sunt cu adevarat buni si merita? Avem resursele necesare pentru a urmari ce se intampla cu donatiile noastre? Sta cineva sa urmareasca o casa de batrani daca chiar le da batranilor ce a promis ca le da? Sau cum?
Eu inteleg, e frumos sa ni se para ca facem ceva bun, e un sentiment inaltator, dar despre asta e vorba? Sa ne simtim NOI bine?
Trust, but verify.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Ai subliniat foarte bine, Dan! Noi vom decide care sunt cauzele pe care le sustinem, daca se merita sa le sustinem si de asemeni vom "veghea" la bunul curs al acestui proces de strangere si transmitere a fondurilor. Nicidecum "la intamplare". A fost doar o simpla sinteza a ideii, o putem face si la modul concret, dezvoltat din toate punctele de vedere.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Dar daca te duci, umpli masina cu bunatati si le faci batranilor o bucurie? De Craciun De anul Nou, De 1 Martie de ... de dat bani la institutii mai greu de urmarit. Sau la un Camin de copii?De exemplu, in cazul de fata, strangem o suma de bani si apoi discutam ce facem cu ea? Cine decide daca oamenii respectivi sunt cu adevarat buni si merita? Avem resursele necesare pentru a urmari ce se intampla cu donatiile noastre? Sta cineva sa urmareasca o casa de batrani daca chiar le da batranilor ce a promis ca le da? Sau cum?
2) Poate reusim sa facem o lista cu astfel de institutii, oricat cauti gasesti pe net doar ce nu iti trebuie! Eu unul caut adrese de camine de copii si batran in fiecare judet pe care-l strabat an de an intre Iasi - Ploiesti - Arad.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pret boooomba de Blec fryday la morcov in zona mea ialomita. Nici mai mult nici mai putin de 5 LEI pe SAC !!!!!!!!!!!!!( intr-un sac incap 36 KG )
iar ceapa e gratis daca nu te deranjeaza sa te murdaresti un pic pe maini ca sa o scoti din pamant.
E o ferma in apropiere care nu mai are unde sa vanda morcovul, nu are posibilitati de stocare asa ca il vinde cat mai ieftin sa scape de el pana vine frigul. Bineinteles bisnitarii au inceput sa cumpere mai mult si sa vanda la suprapret adica 20 de lei pe sac .
![]()
Ultima modificare făcută de IulianC; 24th November 2013 la 19:07.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)