Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Daruieste bucuria unui batran

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Thumbs up Daruieste bucuria unui batran

De jumatate de an ma tot chinui sa castig 50 de centi de la PD (piata digitala), am un cont neconfirmat de 49.34 € - asa ca m-am gandit sa-i donez cu ajutorul vostru la o casa de batrani de Craciun. Prin urmare daca cineva vrea sa preia contul si sa dea un SMS aici sau la orice alta panarama care sa dea diferenta de centi pana la 50 euro - ii donez contul.

Obligatia sa va fi ca de Craciun sa doneze acesti bani unei Case de Batrani - mai precis unei batrane (bunica mea s-a stins in urma cu o luna, inainte sa implineasca 90 de ani). Evident ca cine va dori sa se alature, poate dona bani sau produse respectivului (cel care preia contul) pentru a oferi mai mult cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Sper ca se va gasi cel putin o persoana care sa ma ajute sa fac acest gest pana pe 25 Decembrie! Reclamele ce sunt deja la mine si care au adus cei 49 de euro raman active, deci exista sansa ca respectivul sa mai acumuleze ceva bani!

Daca cineva vrea contul se poate si fara sa dea click-ul respectiv, doar ca va trebui sa puna el banii si sa-i recupereze mai tarziu!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

As fi preluat eu contul cu mare placere, daca as fi lucrat cu PD. Chiar nimeni nu se incumeta sa mai castige 50 de centi pentru a ajuta cativa batrani, acum in prag de sarbatori?
    Imaginati-va ce bucurie ati vedea in privirea lor, ce sentimente v-ar incerca... Vine o zi cand vom fi si noi batrani.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citind acest articol, dar și altele, eu m-am gândit la următoarea propunere:

Haideți să facem un cont (paypal, cont în bancă, etc.), ceva, pentru a strânge bani pentru diverse astfel de cauze, pentru a da și noi din puținul sau multul nostru. Să facem ceva cu adevărat bun, pentru oameni cu adevărat buni și care merită!

Am luat această inițiativă și v-o propun, deoarece chiar cred că noi, Seopedia, suntem o adevarată comunitate și putem ajuta!

Ce părere aveți?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post

Haideți să facem un cont (paypal, cont în bancă, etc.), ceva, pentru a strânge bani pentru diverse astfel de cauze, pentru a da și noi din puținul sau multul nostru. Să facem ceva cu adevărat bun, pentru oameni cu adevărat buni și care merită!

Am luat această inițiativă și v-o propun, deoarece chiar cred că noi, Seopedia, suntem o adevarată comunitate și putem ajuta!

Ce părere aveți?
    I'm in.

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    41
    Posturi
    782
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post

Ce părere aveți?
    I'm in.
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Sa ma tineti la curent cu evolutia! Ma bucur ca pana la urma ceva a prins! Cu propunerea mea o sa rezolv cand ajung in Romania! Daca e neovoie de promovare I.m in too!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Si mie mi se pare o idee buna. Sper, ca orice alta idee buna, sa nu ramana doar la stadiul de idee.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Claudiu, ai dreptate, de obicei așa se întâmplă! Eu aș prefera să nu zic mai multe și de asemeni aș prefera ca, colegii care posteaza în thread-ul mult mai populat de caterincă, să dea o raită și o susținere reală și pe aici.

Citat Postat în original de Claudiu B Vezi Post
    Si mie mi se pare o idee buna. Sper, ca orice alta idee buna, sa nu ramana doar la stadiul de idee.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Arhivarea unui Forum
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st May 2012, 10:55
  2. UX-ul unui blog
    De Alex Dumitru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st December 2010, 05:49
  3. Monetizarea unui site
    De cos_raq în forumul Utile
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st June 2008, 20:18
  4. Rugaciunea unui SEO...
    De Ben Boingeanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th August 2005, 10:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •