Daruieste bucuria unui batran
De jumatate de an ma tot chinui sa castig 50 de centi de la PD (piata digitala), am un cont neconfirmat de 49.34 € - asa ca m-am gandit sa-i donez cu ajutorul vostru la o casa de batrani de Craciun. Prin urmare daca cineva vrea sa preia contul si sa dea un SMS aici sau la orice alta panarama care sa dea diferenta de centi pana la 50 euro - ii donez contul.
Obligatia sa va fi ca de Craciun sa doneze acesti bani unei Case de Batrani - mai precis unei batrane (bunica mea s-a stins in urma cu o luna, inainte sa implineasca 90 de ani). Evident ca cine va dori sa se alature, poate dona bani sau produse respectivului (cel care preia contul) pentru a oferi mai mult cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Sper ca se va gasi cel putin o persoana care sa ma ajute sa fac acest gest pana pe 25 Decembrie! Reclamele ce sunt deja la mine si care au adus cei 49 de euro raman active, deci exista sansa ca respectivul sa mai acumuleze ceva bani!
Daca cineva vrea contul se poate si fara sa dea click-ul respectiv, doar ca va trebui sa puna el banii si sa-i recupereze mai tarziu!