am luat eu la reputatii negative din primul topic.
muwwhaaaa) e ca in the secret, trebuie sa dai binele mai departe
@PhoeniXman
de la mine ai + rep ca ai un spirit anteprenorial dezvoltat.apreciez asta, chiar si faptul ca platesti taxe la stat![]()
am luat eu la reputatii negative din primul topic.
muwwhaaaa) e ca in the secret, trebuie sa dai binele mai departe
@PhoeniXman
de la mine ai + rep ca ai un spirit anteprenorial dezvoltat.apreciez asta, chiar si faptul ca platesti taxe la stat![]()
Vand user seopedia, nume din 3 litere, PR mare.
De asemenea, vand invitatii seopedia, userii creati vor avea direct drept de postare in marketplace si reputatie pozitiva.
Trust, but verify.
Ofer link pe o retea de site-uri pr0n, in schimbul unui cont de Ambasador/Administrator/Moderator.
Sa vezi apoi ce de reputatie as vinde... si chiar as santaja pe altii.
Vand Advertoriale (pr 5)
Sper din toata inima sa fie o gluma![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@puthre - asta nu e gluma deloc. e caz penal. japca.
Trust, but verify.
Bai frate, stiam io ca popii iti iau si pielea de pe tine, dar chiar in halul asta ???
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sa vedem cum poate o biserica sa imi dea amenda mie, ca ma duc cu lumanari de acasa. Ce fac? cheama politia? O astfel de amenda - din partea unei institutii private - nu se poate da decat in cazul unui contract semnat anterior intre parti. E bullshit ortodox in toata regula. Cei mai mari jepcari si cei mai mari hoti.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@robroy - fara sa generalizam, problema e "de sus".
stii ce suparati au fost ca Adevarul vinde biblii cu 10 lei? Nu mergea acuzatia cu "preturi de dumping" asa ca au bagat-o pe aia cu "biblia nu e ortodoxa"
(oricum, ei se jura ca nu fura)
Ultima modificare făcută de Dan; 18th April 2012 la 23:12.
Trust, but verify.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 11 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 11 vizitatori)