Dane, noi acu vindem si cumparam linkuri. De ce faci offtopic? Propun sa iti iei penalizare![]()
Dane, noi acu vindem si cumparam linkuri. De ce faci offtopic? Propun sa iti iei penalizare![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In plus, rog sa se ia in seama efortul depus pentru incropirea siteului, fie el si la nivel imaginar. Multumesc, va astept pe PM![]()
Kidu, pentru tine, ca ne cunoastem, 1000 RON. Normal pretul lui era de 2000 RON, dar na, suntem colegi pe seopedia, ne avem si pe mess si mi-e rusine sa iti cer mai mult. Iti iau fix cat face, da? Ok, hai ca il transfer acum si imi dai tu banii....
Trust, but verify.
neah, nu ma incurc cu maruntis. daca sa cumpar, ma bagam la ceva asa, de la 5 zerouri in sus. la 4... e penibil, nu e de mine. ieftinaturi...
Ultima modificare făcută de Dan; 4th April 2012 la 23:16. Motiv: de nervi am mancat 247 de litere
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)