Totusi, stie unde sa puna virgula. Un profesor de-al meu NU STIE!!
Începând cu 20 februarie, numele administratorilor vor apărea lângă postările şi comentariile lor. Acest lucru va fi vizibil oricărei persoane care are rol de administrator pe pagina ta.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Sursa de inspiratie a autorului.Privesk la keru anstelat
Nimenea nu sht kt sant da supp
Duar stelele pot intzelege
Durerea ke prin inima treke
Sh dak maine arr fi sa mor
Eu shtiu k nu tzi va fi ushor
Vei plnge si vei regreta
K teai jukat q viatza mea
U nu ai vrut sa maa intzelegi
Si tzia fost mai ushor sa pleki
U nai shtiut sa ma ubeshti
Sh ai ales sa ma paraseshtï
— ascultând Florin Salam cu Iris Styles şi alţi 4.
Oare creatura asta se poate omori cu spray de tantari? Otrava de sobolani? Muzica clasica?
I'm sad![]()
@Verterdi, cand ii dai bre banii lui nRazvan ? Ziii dom'le ziii, ca tot o dai cotita !!!!![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Analizand profilu de facebook a lui Ionut ca pe un site care nu il gaseste nici Google ,din pacate nu am ce sa ii fac..
Nici seo nu pot sa ii fac
Imi zice Eroare la stabilirea unei conexiuni cu creierul.
Pun la, bataie un concurs? Vreau sa vad cine, e numaru unu!! in, SEO.!!!
Am 6 site-uri (3, nise diferite, cate 2 pentru, fiecare nisa). Cel care imi aduce CEL MAI, REPEDE unul din cele 6 site,-uri pe primul loc in google.ca.cz.md castiga - TOTI OCHII PE MINE - 100€. Da, dragilor? Ati auzit bine! Fabuloasa suma de o suta de euro. $$$$
Ni ci na-m apucat sa dau submit, acestui topic ca am si primit pm de la o fata draguta. deci avem deja un competitor. * vrea sa, ramana in umbra #
Later: pentru ca-s un baiat sufletist, am zis sa dau niste bani si la designeri. deci stiti regula: 6 site-uri, 6 designe, cel mai bun: O SUTICĂ.
Mai am io si alte ganduri dar le lasam pe mai tarziu.
Ultima modificare făcută de Vali D; 9th February 2014 la 03:49.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)