Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Trust, but verify.
Teapa telekom. Zic eu sa nu fac o prostie, cand am ajuns la Arad incard la ei la ghiseu, cer sa am Roamning, platesc 7 euro + 90 centi ramasi de anu trecut, zice e super! Trec granita nu merge!
Buna seara,
Daca activati o alta optiune in timp ce aveti deja o oferta in termen de valabilitate, atunci, oferta de baza se va pierde.
In cazul dvs. daca aveti 2.90 Euro ramasi disponibili si oferta de 5 euro activa. La activarea optiunii R2 cu Roaming, oferta de 5 euro se va anula.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa raspundeti acestui mesaj.
O seara buna!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cam 15 posturi,dar sunt sigur ca voi ajunge pana la urma cu multa munca unde mi-am propus
Cine stie, cine cunoaste? Poate inlocui Gogu Analytix?
Gata cu filmele pe blogger! => cinema ma gandesc sa-mi fac site-urile pe MD, la aia cica nu exista GDPR, copywright, etc. iau faralegi.md si gata!
nimic fun pe aici, cred ca o sa incept sa nu mai vizitez topicul acesta in curand
Oferta de pastele cailor. Spune-ne cine e teparul daca individul nu face plata.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)