Şi eu am curiozitatea asta. Începe cu C, este?
Şi eu am curiozitatea asta. Începe cu C, este?
S-a platit intre timp factura, dar oricum nu va spuneam numele pentru ca am colaborat de multe ori cu respectivul pe proiecte mari si nu au fost probleme asa ca tind sa cred ca problema a fost la clientul lui si nu la el, si daca nu se platea factura tot continuam sa am o relatie foarte buna cu el.
The alegeri is coming...
oare ce ati scris si dezbatut in 1434 de pagini?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Sa zici de Seopedia e una... sa stai ca popandaul in tufis si apoi sa scrii... e alta. Ideea e clara: dac astai cu bunghiul pe aici, fie iti e ciuda ca te-au zburat, fie te simti pe dinafara si ... intri ca sa dai cu pietre... fum in ochi. Ca lumea nu da bani pe site-uri aici e clar ... ca unii exagereaza e iarasi clar, dar unde ai vazut comunitate omogena? Dar si unii mai trag cu ochiu la zonso.. sa vada ce mai injura... culmea este ca acum 2 ani -3 poate, eram tot 3 pe cautarea blogul lui zonso... zero spre minus trafic atras
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@duta constantin, am vrut mereu sa te intreb, tie cine iti decide salariul?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)