parca topicul asta trebuia sa fie amuzant, sa radem la el nu sa ne enervam.![]()
parca topicul asta trebuia sa fie amuzant, sa radem la el nu sa ne enervam.![]()
Pai nu suntem pe topicul de glume? Evident ca firmele trebuie sa aiba datele la vedere... ca doar sunt date de interes public, sunt trecute pe facturi, etc... da na ... unii sunt mai cu moț. Ma oftic ca nu m-am gandit sa pun si eu links de alea smekere cu cazino la meniuri, faceam un ban ( bann? ) !
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Suntem in impas. Pentru facturi esti obligat sa scrii datele firmei sau CNP ul persoanei care cumpara produsul respectiv dar legal iti ingreuneaza colectarea acestor date. Si pana acuma au fost clienti care dupa ce au aflat ca trebuie sa dea CNP-ul pentru factura au renuntat sa mai cumpere produsul, acum ei au certitudinea ca este ceva dubios daca li se cere CNP-ul))
Nu o sa ne certam pe astala firma unde lucrez asa cere contabila, cica asa este legal dar nu este prima data cand aud ca altii nu fac asa. A cerut ca si pe site la comenzi cumparatorul sa scrie ori datele firmei ori CNP.
Speram insa sa gustati gluma referitoare la frica de ati da CNP-ul.![]()
Dupa lungi insistente si contabila mea a ajuns la concluzia ca nu este necesar cnp-ul pe factura. Noroc ca i-au facut aia update la softul cu care transmite declaratiile catre anaf si acum merge fara cnp![]()
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)