Blasfemie...
Scuze de raspunsul intarziat, am uitat azi sa mai intru pe seopedia...
Roxana, daca doresti iti poti comanda gratis premiul oricand, da-mi un pm sau trimite-mi pe emailul de pe site, pagina produsului minune e aici Bikini, tanga personalizati
Dureaza 3-4 saptamani procesarea, stai linistita, nu-i croseteaza bunica sau ceva de genu, doar ca sunt facuti inafara tarii.
Cadoul vine cu complimente din partea baietilor seriosi de pe seopedia, aka The big boys (vezi pozele din paginile anterioare).
Ultima modificare făcută de Eradu; 25th September 2012 la 22:36.
Scuze, dar nu ma pot abtine. Mesajul astora e mortal.![]()
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@nichita - tare de tot mesajul.
@eradu - modelul asta l-a ales, trimite linistit, iti da adresa pe PM:
![]()
Trust, but verify.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nichita, te rog sa imi dai creditul pentru ca designul imi apartine la produse, trebuie sa ma impun si eu cumva pe acest cel mai epic topic al forumului seopedia...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ii aduce vantul si nu se stie cum o sa bata...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dan, marca Eradu e sub copyright la Armani, numa ei au voie sa imi foloseasca numele pe articole vestimentare, asa ca sorry...
Ultima modificare făcută de Eradu; 25th September 2012 la 23:01.
Rog seriozitate. Nu-i nici un scam, nici o schema, nici o piramida. E oferta...Pret banner/luna: 5 euro;
Pret link/luna: 5 euro;
Pret banner/3 luni: 17 euro;
Pret link/3 luni: 13 euro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)