Romanian prime minister accused of plagiarism : Nature News & Comment
Hmm... PR9
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un COPYLOT!!!
![]()
Romanian prime minister accused of plagiarism : Nature News & Comment
Hmm... PR9
Un COPYLOT!!!
![]()
Caut cu jingle.ro.
Potrivit CNNGo, clădirea de 220 de etaje Sky City va costa în jur de 628 milioane dolari, în comparaţie cu Burj Khalifa, în care s-au investit 1,5 milioane dolari.
Angajati tampiti, corectura lipsa, sefi neinteresati. M-am gandit cateva minute, ce ar fi putut costa doar 1.5 din cladirea aia... scrumierele?
Strategie de link building a revistei Nature![]()
Sperau ca o sa le dai tu un link de pe seopedia
Am plagiat si eu 3 articole si astia de la Nature nu au vrut sa imi puna link dofollow, discriminare sau trebuie sa ma inscriu la doctorat? Pana vineri este gata, mai gasesc 2 baieti aici pe SEOPEDIA care il rescriu astfel incat sa nu semene cu orginalele si de la 1 iulie ma declar doctor in SEO
(Cine vrea sa ma invere si pe mine definitia doctorului in SEO)
Am descoperit "secretul" este un advertorial Ponta: "Accept verificări din partea oricărei instituții. Ar fi jenant să plagiez profesorul care mi-a scris prefața"
Vreau si eu un advertorial de pe o revista stiinta de PR 9
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
"Revista Nature susține că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă".
Pai bine ma Dan'e, e frumos? Eu stiu ca tie iti zic prietenii Anonymous, iar asta inseamna ca cineva din grupul tau e "anonima"!
P.S. Poti sa vb cu cei de la Nature sa puna un link pt lovelive? Pe anchora "anonymus"? In fraza asta: "Nature has seen documents compiled by an anonymous". Merci.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
2GB Services!
Haters gonna hate!!!
![]()
Caut cu jingle.ro.
Remake dupa melodia de mai sus:
Erdjan - Viski, Coca-Cola - YouTube
Ah, uitasem:
cineva isi cauta rochie de mireasaaaaa))
![]()
Trust, but verify.
Tipul din spate de la orga din spate - partea dreapta e genial![]()
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)