Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Caut de munca [content writer]

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit Caut de munca [content writer]

Suntem o echipă tânără și experimentată pe acest sector și astfel oferim contra cost articole unice și de calitate.

1. Oferim articole scrise corect gramatical atât în limba română cât și în engleză. Articolele au minim 300 de cuvinte , sunt redactate cu diacritice și la final sunt verificate de către un ”checker” pentru a nu exista greșeli de scriere sau de exprimare.
    Prețul unui articol redactat în română este de 3$ iar pentru un articol în engleză acesta este de 4$ .

2. Oferim traduceri din engleză în română atât articole cât și subtitrări. Prețul unei traduceri depinde de numărul de cuvinte. În general pentru articolele de 300 de cuvinte percepem ca taxă 3$.

Momentan site-ul este în lucru, la fel și portofoliul dar puteți arunca un ochi să vedeți ce și cum stau lucrurile. Cerem și oferim seriozitate și de asemenea suntem deschiși la orice dialog pentru a rezolva lucrurile în cel mai profesionalism mod.

Momentan comenzile le primim aici pe forum până punem la punct sistemul de plată al serviciilor.

Adresa site : Cumpara articole ieftine | UrlMania

PS: Sunt adeptul colaborărilor de durată dar nu dau înapoi nici pentru comenzi mai mici. Cât despre volum acesta să nu depășească 200 de articole pe lună / per user.
    Ultima modificare făcută de N.Paul; 12th September 2012 la 17:51.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

[...]la orice dialog pentru a rezolva lucrurile în cel mai profesionalism mod.
    ????

Daca e s-o luam treptat, pe langa ceea ce-am subliniat, ar mai fi si virgulele lipsa. Nu-s Guru, doar binevoiam sa te atentionez. Succes!

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    33
    Posturi
    384
    Putere Rep
    32

Implicit

Am trimis PM, astept un raspuns.

Multumesc.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Suntem o echipă tânără și experimentată pe acest sector și astfel oferim contra cost articole unice și de calitate.
    As dori sa stiu de ce articolul meu, preluat de aici webcopywriter.ro/2012/09/23/mituri-seo/ si postat aici arenaweb.ro/seo-optimizare-web/mituri-seo/ (thread sters intre timp, dar am pastrat screenshot) mentioneaza urlmania.com in textul meu, in locul Web Copy, ca si cum ar fi fost scris de aceasta "echipa tanara si experimentata".

'Mituri SEO - ArenaWeb'.jpgUtilizatorul de pe forum este Naruto9, daca esti chiar tu, N.Paul, astept niste explicatii.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

@off-topic
    Nu am nici o legătură cu user-ul Naruto9 de pe Arenaweb. User-ul meu de acolo este Paul1427 (exact ca fostul username de pe acest forum, schimbat de kreamer). Îmi pare rău să-ți spun dar nu preiau articole din altă parte, iar dacă ai vrut să spui că articolele scrise de mine sunt copiate/plagiate, atunci îmi pare rău să-ți spun dar nu este adevărat. UrlMania este proiectul meu personal la care lucrez cu încă câțiva oameni și încercăm să oferim lucruri cât mai calitative. Au fost câteva probleme ”interne” dar acestea s-au rezolvat.

On-topic :
    Totuși dacă tot ați dezgropat acest topic, țin să precizez că nu ne mai ocupăm cu scrierea articolelor în engleză deoarece persoana vizată cu treaba aceasta a abandonat din motive încă necunoscute.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

schimbat de kreamer ?

Asta cine mai e?

Krumel = kreamer? Pai cum scrii tu articolele? Spin?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Scuzele mele de vigoare pentru Krumel , dar nu pot memora numele tuturor utilizatorilor de pe acest forum. În legătură cu scrierea articolelor cred că ar fi normal și de bun simț să-mi vezi prima dată lucrările și de abia apoi să-mi spui să mă las de treaba asta.

Scuze dacă am fost prea direct !

”Nu judeca o carte după copertă”
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    schimbat de kreamer ?

Asta cine mai e?

Krumel = kreamer? Pai cum scrii tu articolele? Spin?
    offtopic genial!!

”Nu judeca o carte după copertă” sau dupa avatar

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

@off-topic
    Nu am nici o legătură cu user-ul Naruto9 de pe Arenaweb. User-ul meu de acolo este Paul1427 (exact ca fostul username de pe acest forum, schimbat de kreamer). Îmi pare rău să-ți spun dar nu preiau articole din altă parte, iar dacă ai vrut să spui că articolele scrise de mine sunt copiate/plagiate, atunci îmi pare rău să-ți spun dar nu este adevărat. UrlMania este proiectul meu personal la care lucrez cu încă câțiva oameni și încercăm să oferim lucruri cât mai calitative. Au fost câteva probleme ”interne” dar acestea s-au rezolvat.
    Nu inteleg de ce a fost inserat site-ul UrlMania in textul copiat de pe blogul meu si postat pe acel forum. Mai precis, acolo unde faceam referire la experimentele de pe Web Copy a aparut... UrlMania.

Te-am abordat pe tine deoarece ai acest site in semnatura. Astept in continuare explicatii, deoarece este furt intelectual pentru acest exemplu, nu am facut referire la alte articole.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Scuzele mele de vigoare pentru Krumel , dar nu pot memora numele tuturor utilizatorilor de pe acest forum. În legătură cu scrierea articolelor cred că ar fi normal și de bun simț să-mi vezi prima dată lucrările și de abia apoi să-mi spui să mă las de treaba asta.

Scuze dacă am fost prea direct !

”Nu judeca o carte după copertă”
    offtopic: Nu trebuie sa-ti ceri scuze, mie imi plac directele. Dar ca sa nu stii cine e krumel si sa-l numesti kreamer, pe seopedia, eu cred ca e destul de grav. Daca ii ziceai imparatia sa kreamer, mai mergea, ca nu era exact match, si pe long tail, nu-l deranja, era totusi "imparatia sa". Dar asa,

Succes cu serviciile!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Caut] Content writer EN
    De Vali D în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th July 2012, 21:54
  2. Caut content writer
    De filip.camara în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 16:34
  3. Caut content writer
    De Radu.R în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0