Buna tuturor, sper sa gasesc aici printre voi sau printre cunostintele voastre persoana de care am nevoie.
Problema este in felul urmator:
Caut o persoana care sa aiba cunostinte bune de limba engleza, dar care sa fie student/a la facultate de medicina (Nu e neaparat nevoie sa fie student, dar sa aibe cunostinte foarte bune in domeniul medical).
Persoana cu care doresc sa colaborez imi va trimite pe PM urmatoarele detalii;
Nivel de cunostinte in domeniu (Pe o scara de la 1 la 10)
Timp liber zilnic pentru a scrie articole (Am nevoie de 30-50 articole/luna in limba engleza bine inteles).
Cunostinte in domeniul internetului/wordpress mai exact.
Cam atat ar fii pe moment, daca vor fii persoane interesate vom discuta mai multe pe PM.
Doresc sa subliniez urmatoarele:
- Plata se va face mereu la 2 saptamani pe doua dati stabilite de noi, dar niciodata mai devreme de data de 1 sau de data de 16.
- Articolele si calitatea lor trebuie sa fie bine inteles de ceea mai inalta calitate.
- Drepturile de autor asupra articolelor imi revin mie, deci daca doresc sa le fac cadou altor persoane sau sa le tin pe PC si sa le citesc doar eu sau sa le public pe tot internetul e doar strict problema mea.
- Doresc sa va spun ca nu vreau preturi exagerate, dar nici sa-mi bat joc de munca cuiva, voi imi oferiti calitate iar eu voi fii corect pe partea de plata, totusi ne vom orienta dupa preturile de pe .com, ca doar pe .com vom activa.
- Plata poate fii in urmatorul fel: Per articol sau salar fix lunar, nu ofer contract, nu ofer nimic, dar pot sa ofer un loc de munca pentru unele persoane.
Ps. Va rog sa nu-mi lasati pe PM ID-uri de contact sau numere de telefon, sunt plecat din tara, iar fusul orar e de aproape 10 ore intre mine si Romania, slabe sanse sa stam de vorbe pe Yahoo! sau la telefon, ocazii rare.
PS2. Scuzele mele daca am cerut prea multe, dar vreau sa primesc ceea ce ofer, munca serioasa.