Nu vinzi si contul de Seopedia?![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Laurentiu, ai vazut postarea la care se referea Nichita sau o iei la bascalie?Ai acolo statisticile, faci exact cat muncesti, daca un site ar produce singur fara sa faci nimic ar fi super, le tineam in continuare! IAr daca vrei sa cumperi cu 2k si sa scoti 3k in trei luni, mai cauta
era unul aici pe forum care oferea din astea, poate mai este!
Eu am cerut jumate din cat face pentru ca oricum stiu 99% ca nu cumpara nimeniNici macar cu promisiunea ca imi sterg contul!
![]()
Cat despre agricultura .... ai sarit partea cu pensia - sunt pensionar deci adio agricultura!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Aualeo, iar a fost apdeit la Pinguin!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 10 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 10 vizitatori)