Topicul asta are un nou concurent serios: ZWF.ro plagiaza tot ce prinde
Nu mai CAUT content writer
Postat în original de Marius Cristian Topicul asta are un nou concurent serios.... Si tu i-ai pus link... ca sa-i creasca autoritatea aluia?
Trust, but verify.
Postat în original de Dan Si tu i-ai pus link... ca sa-i creasca autoritatea aluia? Ce trebuie sa fac ca sa repar?
Bine. Sa faci bine.
Postat în original de Dan Bine. Sa faci bine. M-am linistit, dupa cum evoluau lucrurile credeam ca ma pui sa-i trag cateva cuiva.
Postat în original de Marius Cristian M-am linistit, dupa cum evoluau lucrurile credeam ca ma pui sa-i trag cateva cuiva. Niciodata. Sunt 100% anti-violenta. De obicei cineva aia care ar merita cateva se impiedica singuri.
Postat în original de Dan Niciodata. Sunt 100% anti-violenta. De obicei cineva aia care ar merita cateva se impiedica singuri.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Postat în original de Dan Si tu i-ai pus link... ca sa-i creasca autoritatea aluia? Stai in urma mea, nu ma cunosti si nici nu vei avea ocazia. Dar pe tine te vei cunoaste sigur, nu de alta dar.... inca mai ai nevoie de tine.
Postat în original de Promo4net Stai in urma mea esti foa-rte pro-fund in sea-ra asta.
Da, si vezi ca nici asta nu ti-a iesit ca nu se desparte corect in silabe cum ai scris tu "foa-rte" ci corect este foar-te, lasand la o parte ca-mi adresezi mie problema care te framanta pe tine inconstient. Asta ca sa vezi cat de profund sunt. Postat în original de Dan esti foa-rte pro-fund in sea-ra asta.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)
Reguli Forum