erau 480 de fapt dar mi au anulat nefondat restul...
erau 480 de fapt dar mi au anulat nefondat restul...
Haos?! WTF!
Stiam ca te cam ai cu vrajile dar nu-mi imaginam ca ai ajuns la nivelul asta...
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am nevoie de unul sau mai multi scriitori romani pentru a-mi scris mai multe articole de 1000 de cuvinte in limba romana. Tema actuala: fitness. Platesc $1.5 pe articole, imi trebuiesc articole generale scrise pe tema, nu sunt instructiuni grele ce trebuiesc respectate, doar un continut foarte atractiv, 100% original.
pm pentru detalii![]()
Ai 64% reducere la Craciun Investments - Bucuresti prin Your-deals.ro: Web-site persoanlizat cu numele firmei dumneavoastra.Pret 180 ron, Reducere de la 500 ron doar cu voucherul de 19RON!
Website ieftin, ieftin am zis! Pentru dumneavoastra. Suntem buni, dar avem site de prezentare pe aaz.ro si ne place la nebunie sa scriem cuvantul dumneavoastra. Atat de mult incat incercam variante: dumneavoastra, dumneavoastr, dvs. Totul pentru dumneavoastra!
Ofer servicii de content writing !
Eu sincer m-as baga dar nu stiu daca imi pot insusii titulatura de scriitor. Adica trebuie sa fi lansat o carte sau care sunt cerintele? Sa detalieze putin subiectul asta.
Altfel, dintre scriitorii romani contemporani, i-l recomand pe Mircea Cartarescu, am auzit ca e bun rau.
Eradu, pentru inceput e suficient sa scrii insusiDar, pe banii aia, cred ca accepta si cu doi de i
![]()
Nu stiu de ce am impresia ca vine un update
Dar probabil ca ma insel ...
![]()
Momentan este/sunt 10 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 10 vizitatori)