Poate mai fac si gafe cateodata, mai spun si prostii, care amuza, dar sunt o persoana cu caracter. Iar in fata mea, Nichita, tu te-ai facut de ras.
Ma oameni buni, sunteti cu capul? E plin forumul de pierde vara si de persoane care traiesc o viata virtuala, real life lipseste cu desavarsire.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca face cineva raport la Mezei, o sa iasa scantei. Omu e cu treaba, nu are chef de tampenii, are de cules via, de facut muraturi, iar voi poluati forumul. Treaba voastra.
Sa inventeze cineva ban temoporar de 1 an, mai aerisim un pic posturile inutile.
Si terminati cu posturile inutile pe 257, aici se discuta doar probleme serioase.
----------
Haos, tu ce cauti ma? Ai fost ospatar toata vara si apari iarna cand hibernezi? La fel si tony, sta toata vara cu taraba de pepeni, vine iarna, hop pe forum. Pai asta e comunitate? Cum ajutati voi comunitatea? Venit doar la cules, dar la coasa nu! Urât!
lovelife e la peste din martie, cica nu a prins nimic si-l bate nevasta daca vine acasa fara peste! Ne vedem pe la paste.
Eu am terminat ce am avut de spus, mai departe voi scrie in raport. Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Ultima modificare făcută de Tom; 13th November 2014 la 20:03.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu mi-ai raspuns dar mi-ai atribuit un citat: "Poti sa accepti?" pe care nu stiu sa il fi emis.
Mesajul privat pe care mi l-ai trimis ca si dovada nu este (din punctul meu de vedere) un motiv suficient pentru a-l bana. Daca unul dintre administratori considera altceva, sunt sigur ca va lua masurile asteptate de tine.
Am adus vorba despre bani pentru ca am crezut ca omul mai are ceva datorii la tine.
Legat de motivarea "banarii", eu nu vad nici una: omul nu are nici o datorie la tine. Nici morala, nici de alt fel.
Ma amuza modul in care percepi lucrurile.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
si ne mai laudam peste tot ca avem scule mai ceva ca nemtii...
Dan pregatindu-se sa faca o gluma.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Grija la cameleon.
In padure foamete mare = criza
la un moment dat, vine leul si zice: ma, e criza mare, trebuie sa manancam pe cineva, ca nu se mai poate
face asa, concurs de bancuri: cine spune un banc la care nu rad toti, il mancam
zis si facut
primul iepurasul
spune iepurasul un banc, la final se prapaedau toti de ras, si radeau, radeau radeau
doar ursul nimic
statea ca tampitu si nu zicea nimic
leu zice: iepurasule, imi pare rau, te mancam
si pac, il manaca pe iepuras
vine girafa
spune bancul, la final, nimic, liniste
nu radea nimeni
cand sa zica leu ceva, incepe ursul sa rada
ma si radea ursul cu o pofta, nu se mai oprea
toti descumpaniti
la care ursul: bai ce banc bun a zis iepurasul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)