Rezultate 1 la 10 din 63

Subiect: Idei de siteuri

Vizualizare arbore

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Nic, aici este de discutat. Daca cunosti exact situatia websiteului prezentat sau este al tau, atunci am toate motivele sa te cred. In caz contrar este posibil ca si tu sa te inseli.

Un prieten a avut mai demult un portal turistic, cu sectiune de prezentare a unitatilor de cazare premium. Pentru a ocupa sectiunea a mers personal la aproximativ 100 unitati de cazare, le-a prezentat serviciul oferit ce consta in listarea acestora pe websiteul lui contra unei sume modice (vreo 10 ron anual). Le-a lasat cartea de vizita si flier cu prezentarea ofertei, insa nimeni nu a sunat. O fost nevoit sa completeze sectiunea in mod gratuit ca apoi sa reuseasca ca atraga 2-3 clienti platnici. De ce a facut asta? Pentru ca daca omul vede sectiunea goala se teme sa isi promoveze websiteul gandindu-se ca daca altii nu au folosit serviciile tale de ce le-ar folosi el.
    Toate siteurile de profil urmeaza tactica asta generala, intai te listeaza gratuit, si apoi treptat treptat ii inlocuiesc pe cei listati cu cei care platesc.

Despre siteul prezentat mai sus de mine, nu e al meu, dar am dat de ei in offline, deci nu doar am auzit online.

Si modelul lor are success pentru ca majoritatea psihologilor prezenti acolo nici macar nu au site propriu daca iti vine sa crezi. Ei se prezinta pe ei, si isi listeaza nr de telefon si atat.

Cand m-am uitat eu pe el, din 141 de cabinete listate, doar 58 aveau websiteuri personale, in timp ce restul de 83 nu aveau deloc.

Iti dai seama ce upsell poate sa faca in combinatie cu o firma de webdesign, sa le ofere psihologilor care nu au siteuri personale dar platesc pentru listare oportunitatea unui site mic de prezentare de 5 pagini - un template general, scos pe banda rulanta, preturi ieftine. Au deja baza de clienti targetata.
    Ultima modificare făcută de Nic; 22nd January 2011 la 20:54.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Article Spinner - idei
    De Marius Mailat în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 20th September 2011, 18:26
  2. Idei de afaceri
    De Marius Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 13th January 2011, 10:09
  3. Cateva idei, va rog
    De Hetzenauer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th May 2008, 10:31
  4. Idei domeniu
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th October 2007, 23:31
  5. Layout furat .. idei?
    De dojo în forumul Plagiat