Idei de siteuri
Intr-un thread vecin se discuta despre idei de afaceri offline. M-am gandit sa creez un thread in care fiecare pune idei de websiteuri. De ce eu unul as da idei de proiecte altora?
Este simplu! Eu unul cel putin sunt o fire mai egoista, asta se poate vedea prin numarul foarte mare de proiecte notate si de domenii cumparate pe care am vrut sa dezvolt websiteuri insa au ajuns la vanzare. Niciodata nu o sa te poti ocupa de toate nisele si toate proiectele pe care le ai notate, insa e posibil ca altora sa le fie de folos.
Fiecare dintre noi cred ca are un proiect pe care il iubeste si ar vrea sa il vada in picioare, iar daca nu are bani sa il dezvolte este foarte probabil ca peste 1 an sa nu mai prinda si sa ii para rau ca nu l-a putut dezvolta si nici nu a dat altcuiva ideea.
Incep eu lista aceasta. Nu garantez ca ideile vor prinde, ca websiteurile vor aduce venituri si nici macar ca sunt niste idei foarte bune. Fiecare dintre noi valorifica si apreciaza oportunitatile intr-un anumit fel. Dealtfel nu garantez nici unicitatea proiectul ci acolo unde mai exista consider ca inca mai este loc.
1) Website de genul cum se fabrica. Articole si fotografii care reflecta cum se fabrica anumite produse, ca si in cazul emisiunii de pe Discovery Channel.
2) Blog despre supravietuire in medii ostile, gen documentarul lui Bear Grills.
3) Website cu tot felul de talente dinastea ale Romaniei, cu balbe, de vedem tot mai des pe la televizor sau pe youtube si sunt zi de zi in gura tinerilor. Prinde bine la public.
4) Blog despre medicamente, daca sudiezi medicina sau ai vreun prieten farmacist este de mare folos.
5) Vanzare accesorii si decoratiuni "home made", insa aici ne lovim de problema ca un produs poate costa mai putin decat costurile de livrare.
6) Blog cu teme wordpress free, ca cele de pe care cumparam/descarcam noi temele din afara. In Romania nu prea am vazut si cred ca ar prinde destul de bine ca multi cauta in limba romana asa ceva pe google.
7) La roman ii place mult sa se certe. As fi curios daca o polemica demarata in cadrul unui forum s-ar putea muta pe un website/forum special creat. Recomand pastrarea unui limbaj elevat si respectarea unui regulament.
8) Site de joburi din online. O sectiune unde fiecare isi prezinta portofoliul, primeste feedback, etc. Categorizat in functie de serviciile oferite, de tarife, feedback si calitatea lucrarii.
Deocamdata atat! Revin cu completari atunci cand vor raspunde si altii, cu idei, deoarece nu vreau sa fiu singurul ce ofera ponturi. Rog pastrarea unui comportament decent in thread si desfasurarea la subiect a subiectului.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.