Inspirat de nenumarate frustrari si un nou caz as dori sa discutam ceva ce mi se pare foarte important.
Ipoteza:
Avem un site care se vede bine ( aproape perfect identic ) pe toate browserele majore... pana cand il testam cu celebrul IE6. Dezastru grafic!
Dar de pe acest browser se intampla urmatoarele: **** Visits % of Site Total: 9.49%. Vorbim la nivel de .ro in cazul unui magazin virtual si in anul 2010. Mie imi vine greu sa citesc asta - date masurate cu GA in ultimele luni de zile.
Ce faceti? Investiti resurse ( considerabile! ) ca siteul sa se vada cum trebuie si pentru cei 9.49% responsabili de vizite sau aplicati un mijloc de detectie care cand constata IE6 afiseaza alt continut ( gen updatati-va browserul... este mai batran decat cainele meu... s.a.m.d. care poate ajuta la cultivarea cetateanului si eliminarea problemei ). Sau alte variante...
N-am facut pool deoarece as dori sa va argumentati pozitia preferabil si din punctul de vedere al conversiilor.
PS: detalii despre aceste vizite ( poate nu este atat de rau pe cat mi se pare ): 00:03:35 Avg. Time on Site, 29.50% Bounce Rate, 9.75 Pages/Visit.

Răspunde cu citat