Salut, am si eu o problema cu urmatorul site: www.footielivestreaming.com . Merge OK in Firefox, Chrome si Opera, dar in Internet Explorer, toate versiunile, imi apare o eroare gen <!--[endif]--> . Stie cineva cum se poate remedia?
Multumesc
Salut, am si eu o problema cu urmatorul site: www.footielivestreaming.com . Merge OK in Firefox, Chrome si Opera, dar in Internet Explorer, toate versiunile, imi apare o eroare gen <!--[endif]--> . Stie cineva cum se poate remedia?
Multumesc
Ultima modificare făcută de Consumatorul; 15th January 2009 la 22:53.
Ce e asta?<p><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <wunctuationKerning /> <w:ValidateAgainstSchemas /> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> ......</p>
<p><!--[endif]--></p>
In codul tau, verifica tema wordpress (fisierul index.php probabil sau theloop.php) ca ai o gramada de inutilitati pe-acolo.
Si, ca idee, reclama AdSense e pusa gresit; probabil de asta nu i-a placut IE-ului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)