Multumesc de raspunsuri, am auzit pareri pro si contra.
In ceea ce priveste parerile pro n-am ce sa dezbat... Daca toata lumea ar umbla cu astfel de mesaje n-ar mai fi aceasta problema. Dar... asta nu se intampla desi sunt si alte siteuri care au probleme pe IE6 ( accesati noua versiune emag cu IE6 spre exemplu ).
@Abh
N-am cum sa urmaresc conversiile din pacate. Ma refer la oamenii care si achizitioneaza sau inchiriaza, nu doar la cei care acceseaza pagina de contact sau alte chestii.
Totusi mi-am propus sa fac tot ce se poate face pe partea online ca acestea sa creasca... mai departe nu depinde de mine.
In ceea ce priveste parerea lui Gabriel am folosit conditionale pentru IE la versiunea precedenta. Si mi-a luat foarte mult timp sa le aplic. In ceea ce priveste siteurile mai simple conditionalele acestea nici nu se justifica. Se pun elementele intr-un div si se lasa sa "curga" ( float ) normal. Totusi problemele apar atunci cand facem lucruri mai complicate. O solutie mai practica mi se pare schimbarea continutului in functie de o conditionala php care detecteaza IE6. Practic cand vizitatorul acceseaza cu IE6 elementele problema care nu se vad bine pe acest browser sa nu mai fie afisate sau/si sa apara altceva in locul lor care sa fie afisate bine.

Răspunde cu citat